Életmód

Olasz dívák, akitől ellesheted az időtlen szépség és nőiesség titkát

Monica Bellucci, Sophia Loren, Gina Lollobrigida, Claudia Cardinale – világszerte híresek szépségükről, egyedi stílusukról és arról, hogy a férfiak nem tudtak ellenállni nekik. Tudd meg te is, hogy miben rejlik a titkuk!

Te is szeretnél úgy tündökölni, mint a híres olasz színésznők?  Lesd el apró praktikáikat, és hódíts az ő módszereikkel!

 

Olasz dívák, akitől ellesheted az időtlen szépség és nőiesség titkát

Claudia Cardinale

A világhírű olasz szépség, Claudia Cardinale még idős korában is gyönyörű bőrrel és dús hajkoronával büszkélkedhet, amit nem csak a genetikának köszönhet. Szoros barátságot ápol az olívaolajjal, karcsú vonalait pedig a mediterrán konyhának és fűszereknek köszönheti. Szemeit ügyesen hangsúlyozta fekete tussal és szemceruzával, de a szempillaspirállal sem spórolt soha! Kövesd a példáját, ápold a bőröd olívaolaj-tartalmú krémekkel, és fess magadnak te is cicaszemeket a csábító tekintetért!

 

Olasz dívák, akitől ellesheted az időtlen szépség és nőiesség titkát

Gina Lollobrigida

Az isteni Lollo, akit a világ legszebb asszonyának is neveztek, idős korára is megőrizte elképesztő nőiességét és azt az utánozhatatlan eleganciát, amit csak kevesen birtokolnak a nők közül. A korát méltósággal viselő színésznő megjelenésére a mai napig ad, mindig elegáns, csinos, nőies, és imádja a kiegészítőket. Csak tanulhatunk tőle: a megfelelő kiegészítőkkel egyedivé és kifinomulttá tehetjük megjelenésünket, de hajkoronánk ápolásáról se feledkezzünk meg, ugyanis a haj az olasz nők szerint az egyik legfontosabb éke a nőnek!

 

Olasz dívák, akitől ellesheted az időtlen szépség és nőiesség titkát

Monica Bellucci

Korunk olasz szexszimbóluma kétségkívül sugárzik az erotikától. Formás idomait egészséges ételekkel, szigorúan kiporciózott adagokkal és úszással tartja karban, szép bőrét pedig a citromnak köszönheti. A színésznő citrommal keni be bőrét, ami tonizál, hatékonyan tisztít, szabályozza a faggyú termelődését, megelőzi a pattanások kialakulását, és eltávolítja az elhalt hámsejteket. Keverjük a citromlevet mandulaolajjal, és a fejbőrbe dörzsölve korpásodás, valamint hajhullás ellen az egyik legjobb természetes ellenszert kapjuk. Monica Bellucci a sminkről sem feledkezik meg: a vörös rúzs hű és tökéletes társa, aminek árnyalatát mindig arcának tónusához igazítja.

 

Olasz dívák, akitől ellesheted az időtlen szépség és nőiesség titkát

Sophia Loren

Sophia Loren 82 évesen is nagybetűs NŐ, amin csak ámulni tudunk. Szépségének titka saját maga bevallása szerint az, hogy fürdővizéhez olívaolajat és egy kevés tejet ad. Ha nincs kedvünk és időnk a fürdőkádban áztatni magunkat, akkor a zuhanyzás előtt kenjük be magunkat olívaolajjal, majd tusoljunk le, a bőrünk így is ruganyos és mindig hidratált marad. A praktikum, és bőrünk szépségének érdekében a legjobb megoldás, ha eleve olyan testápolót és tusfürdőt választunk, amelyek tartalmaznak olívabogyó-kivonatot.

 

Olvass még az olasz életstílusról!

  • 6 olasz sziget, amit imádni fogsz
  • Olasz, zöldséges nagyon finom vacsora
  • Így változott az olasz szépségideál 100 év alatt – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top