Szépüljünk

Ilyen a tökéletes nő teste – a férfiak szerint

A nők inkább Jennifer Anistonhoz hasonló mellet szeretnének, amíg a férfiak Kim Kardashian mellét tartják tökéletesnek – legalábbis ez derül ki egy felmérésből. Ennek eredménye szerint a nők is máshogy képzelik el a tökéletes férfi testét, mint ahogy azt a férfiak gondolják.

Persze az nem újdonság, hogy a férfiak és a nők mást tartanak tökéletesnek, ugyanakkor mégis érdekes időként szembesülni vele. Egy fehérneműgyártó cég kérdezett férfiakat és nőket, melyik sztár melyik testrészét tartják a legtökéletesebbnek. Így jött ki az ideális férfi és nő képe, ami persze egész máshogy alakult.

A nők Katalin hercegné haját szeretnék, amíg a férfiak inkább Scarlett Johansson hajára kattannak. A mellméretben is óriási az eltérés, mert a nők inkább Jennifer Aniston idomait tartják ideálisnak, addig a férfiak szerint Kim Kardashian mellei a tökéletesek. (Azért reméljük, hogy a felmérésben nem a világ összes férfiját kérdezték.)

A nők szerint ilyen az ideális alak
A nők szerint ilyen az ideális alak
A férfiak szerint viszont ilyen
A férfiak szerint viszont ilyen

A nők szerint a tökéletes férfitest kidolgozott ugyan, de nem annyira, mint amennyire a férfiak képzelik. Ők ugyanis sokkal nagyobb izmokat szeretnének, mint amire a nőknek “szüksége” van. A férfiak szerint a tökéletes férfinek David Beckham-arca van, és Ryan Gosling-felsőteste, addig a nők inkább Jamie Dornan arcát tartják szebbnek, Brad Pitt bicepszével együtt.

Balra a nők szerint ideális férfi, jobbra a férfiak szerinti idea
Balra a nők szerint ideális férfi, jobbra a férfiak szerinti idea

 

Forrás: distractify.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top