Nagy fogyás: három magyar nő, akinek sikerült

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Három gyerekes anyuka, aki – igen – a gyerekek mellett is sikeresen ledobott több, mint 20 kilót. Balogh Rita, fitneszedző mutat be három nőt, akik legyőzték önmagukat, és ezt szívesen megmutatják a világnak.
Nagy fogyás: 3 magyar nő, akinek sikerült

Karsai Nikoletta: 23 kg fogyás

32 éves, 3 gyermekes anyuka

kezdeti súly: 82 kg

jelenlegi súly: 59 kg

Nikoletta 3 gyermek édesanyja, így elég kevés a szabadideje, és a szülés után nem tudta leadni a felszedett kilókat, nem tudott úgy odafigyelni az étkezésre és a mozgásra. Eldöntötte, szeretne változtatni, és kérte tőlem, hogy segítsek neki újra formába lendülni. Nikoletta kevés szabadideje és a gyerekek miatt csakis otthoni edzés jöhetett szóba, így heti 4 edzést javasoltam neki, melyek zsírégető (cardio) és alakformáló gumiszalagos elemekből állt össze. Később ezt kiegészítette heti pár alkalom kocogás is.

Étrendjének legfontosabb alappillére a napi ötszöri étkezés, kis adagokban elosztva a kezdeti súlyához igazodó kalória-összértékekkel: 4 hónap elteltével 15 kilótól szabadult meg.

Volt egy rövidebb időszak, amikor Nikoletta súlya stagnált, nem mozdult, ezért kissé elkeseredett. De kőkemény akarattal és motivációval átlendült ezen, és tovább folytatta mind a mozgást, mind az egészséges táplálkozást. Most rendszeresen fut, súlyzós edzéseket is végez, és nagyon odafigyel az étkezésére, teljes életmódot váltott, melynek köszönhetően az 59 kilót tartja a mai napig.

 

Nagy fogyás: 3 magyar nő, akinek sikerült

Szabó Mónika:  11 kg fogyás

 21 éves diák

Kezdeti súly: 83 kg

Jelenlegi súly: 72 kg

Mónika általános iskolás korában kezdett elhízni. Kedvelte ugyan a tornaórákat, de az evést is legalább annyira, így rendszeres volt a délutáni csokievés, nassolás, valamint a főételekből is az egyre nagyobb adagok elfogyasztása. Az osztálytársak folyamatos csúfolódása, kritikája nagyon rosszul érintette, ezután döntötte el, hogy változtatni szeretne az életén.

Lemondott a péksüteményekről és a gyorséttermi kajákról. A folyadékbevitelre is odafigyel, hogy a napi 2,5 liter víz meglegyen. Mónikával könnyű dolgom volt a mozgás terén, mert szeret úszni, biciklizni, így ezek mellé egy otthoni kis súlyzós edzést javasoltam testrészekre bontva heti 3-4 alkalommal. Hamar elkezdtek látszódni az életmódváltás kedvező hatásai, így később edzőtermi edzésekkel is kiegészítette az otthoni edzést. Végül 72 kilóra sikerült lefogynia, és még 8 kilótól szeretne megszabadulni.

 

Nagy fogyás: 3 magyar nő, akinek sikerült
Illés Zsófia: 10 kg fogyás

19 éves diák

Kezdeti súly: 71 kg

Jelenlegi súly: 61 kg

Mindig is kövér kislány volt, ráadásul csípőficammal született, amit szerencsére sikerült kezelni,  a gimnázium rádöbbentette, hogy fogynia kellene. Elkezdett kocogni, először öt percet alig bírt, de eljutott szép fokozatosan az 1 órához. Lejárt konditerembe, és elkezdte foglalkoztatni az egészséges táplálkozás. Segítségemmel kiegyensúlyozottan étkezik, a fehér kenyeret sikeresen kiiktatta az étrendjéből. Zsófia a barátnőivel együtt kezdte el használni az otthoni gyakorlatsoraimat.

Zsófi üzenete:

„Ha érzel magadban egy csöppnyi erőt is, próbáld meg, és rá fogsz döbbenni, hogy bírod."

Így ne bukj bele az újévi életmódváltásba!

A cikk szerzője Balogh Rita fitneszedző, fitneszszakértő, tanácsait hónapról hónapra követhetitek a Nők Lapja Cafén.

Nemzetközi végzettségű testépítés–fitnesz sportedző. Többéves szakmai tapasztalattal a háta mögött mára az egyik legismertebb új generációs női fitnesztréner. Különböző fitneszmagazinok szakértője. Szerepelt már fitneszmagazin címlapján, és kidolgozta saját életmódprogramját, melyet FittAlak névre keresztelt. A legnagyobb közösségi portálon már közel 50 ezren követik tanácsait. Ősszel jelent meg első fitnesz-DVD-je Feszes & Fitt címmel.

HA HASONLÓ A TÖRTÉNETED, ÉS SZÍVESEN MEGOSZTANÁD A TAPASZTALATAIDAT A TÖBBIEKKEL,  ÍRJ AZ eszter.jambor@centralmediacsoport.hu e-mail címre!

Címkék: diéta fogyás
Olvass tovább

Hozzászólások

_hehehe 2015-09-09 18:04

Péntek is és a többi fitnesszes is erősen férfias, ha ez megnyugtat. Nincs kivétel!


A muszklik, izmomépítés a férfiak dolga! Semmiképpen sem a nőké! Fel lehet ugyan dobni egy bufflák implant mellet, de azt lehet látni, hogy az elférfiasodott gerenda testhez soha nem társul mell, maximum pöpike, és amúgy sem fér össze a bufflák műcsecs a nőknél undormány kockahassal, csőgörény testtel....


Szóval tákolmány az egész úgy ahogy van!


Gyermekeim az elmúlt években átestetek a ló túloldalára, a nők szemében az a "szexi" és jó test, aki IZMOS, és fonnyadt kis vékonka...


Hát kérem: egy valódi NŐ nem ilyen!!!


Kerek, feszes, de nem IZMOS!!!


És igen kerek! Van csípeje, melle, feneke, combja és még sorolhatnám! Kis pocika sem árt nekije


A mai nőknél eltűnt a derék: elfogyta, szálkásította, vagy olyan spagetti szívószál alkata van, hogy semmiképp sem nőies Csípője pediglen szinte egyiknek sincs!! Ami nagy dráma!


Nem tudom emlékeztek-e a biológia könyvben bemutatott férfi-női test SAJÁTOSSÁGAIRA, hogy miben is különbözik egyik a másikától


A nőknél CSÍPŐ gömbölyű és VAN! Van még dereka is igen.


Férfiaknál KESKENY csípő, deltás a felsőtest.


 


Na mármost idióta világban élünk. A "nőknek" nevezett szennyek erősen elférfiasodtak Nincs csípő, azonban van helyette izom


 


A férfiak ezzel szemben elbuzisodtak. VAN csípejük - a nők helyett is, eh -, sokszor sokkal gömbölyűbb a fenekük, mint a nőknek, akiknek ugye sokszor laposka, vagy fokhagyma...Az is lóg és tésztás kegyetlen.....


 


Ahogy felcserélődtek a szerepek: nő nem tud nőiesen viselkedni, úgy tűnt el külsőleg is belőlük a nőiességük...


Lehet ezt "pótolgatni" mindenféle csili-viliséggel: ragasztott ótvar haj, puffasztott csónak buxa pofa, bufflák műcsecs, de az kibaszott ronda és természetellenes...... Mondhatni: hányinger


Ez van picinyeim! Ezt teszitek magatokkal és erre buzdítjátok nőtársaitokat! Aki pedig VÉLETLEN is normális formával rendelkezik és még nőies maradt, arra pedig erősen fujjoltok és lehordjátok a sárga Földig! Hogy néz ki, stb.!


De nem baj, mert a fogyókúra és fitnessz ipar pont az ilyen agyalágyultakra épít mindig!!! :):):)


Egymást generáljátok és oltjátok, de a fogyókúra és fitnesszes bagázs örül nektek gyermekeim!


 


Borzalmasan buták és korlátoltak vagytok, benneteket már nem is kell lebutítani

varga.eszter.x 2015-08-09 12:42

Sokat gondolkodtam, hogy miért olyan nehéz lefogyni. Mindenki saját magát okolja, pedig kiderült, hogy a környezeti tényezők okozzák a túlsúlyt
Valójában nem is tehetünk róla
Az elhízást sok minden okozhatja, van hogy nem is tehetünk róla
http://gyogynovenyek.info/hirek/mariatovis-hirek/ha-id e-koltozol-biztos-tulsulyos-leszel/
Végre beigazolódott, hogy a túlsúly nem csak rajtunk múlik

Emerita 2015-01-24 17:05

Tényeket írtam, nem degradáltam. Még csak nem is minősítettem.

Anda39 2015-01-24 10:05

Nem értem, hogy miért kell minden mozgással, fogyással kapcsolatos fórumot szétcseszni a RRéka fikázásával (még akkor is, ha róla a cikkben szó sem esik), vagy úgy egyáltalán, miért kell mindig leszólni valakit?


Ez az edző ilyen, akinek nem tetszik, nem megy hozzá.  Most nem az ő kinézetét kell megtárgyalni, inkább az a lényeg, hogy három emberen segített.

Emerita 2015-01-24 09:37

Nincs tökéletes alakom, de nem is állok ki vele emberek elé és mondom rá, hogy bomba alak, és edzősködök ezzel a "szlogennel", ahogy ő teszi.

AndiMeli 2015-01-24 09:28

Szerencsés vagy. Én szoptatás alatt híztam, pedig nem eszem többet.

szaszo71 2015-01-24 08:44

Nagyon káívncsi lennék a te tökéletes alakodra.