Életmód

Menő körömlakkok őszre – így válassz

Mélyzöld vagy fémes szilva? Vagy esetleg a hűvös szürke a nyerő nálad? Bármelyiket választod, tuti, hogy trendi leszel ősszel.

Ugye azt tudod, hogy a jó idővel együtt nem múlt el a trendi külső? Csak azért, mert néhány réteggel több ruha van rajtunk, lehetünk igazán divatosak. Hiszen az igényes megjelenés nem függ sem az időjárástól, sem a rajtunk lévő ruharéteg számától. Arról nem is beszélve, hogy sem a sminket, sem a hajunkat, de még a kezünket sem rejtjük el ősszel. Sőt, mivel az ősznél színesebb évszak talán nincs is, a pompájának mindenképpen érvényesülnie kell a viseletünkben.

Mi más is lehetne trendi ilyenkor, mint a meleg, mély színek? Ezért ha divatos manikűrre vágysz, a mélyzöldtől a fémes csillogáson át a hűvös szürkéig számtalan elegáns szín közül választhatsz. Elmondjuk, melyek az iránymutató színek októberre, novemberre.

  • Hűvös szürke
    Már a színe is sugallja, hogy tökéletes választás őszre. Persze nemcsak a neve miatt, hanem azért is, mert trendi, és mert a legtöbb divatos színű, őszi ruhadarabhoz passzol. A hűvös árnyalat a kék, zöld és szürke tökéletes keveréke és az összes bőrszínhez jól áll.
  • Éjkék
    A fémes trend, amely eddig az ajkak és a szemek divatja volt, most a körmök felé fordult. Ettől a csodás, csillogós kéktől nehéz varázslatosabbat találni az idei őszi körömtrendben.
  • Fémes szilva
    Ha már metál és ha már kékes, csak néhány árnyalattal arrébb tündököl a fémes szilva. A szín nemcsak különleges, hanem elegáns is.
  • Ezüst arannyal
    Nem, ez nem egy túltolt dizájn, inkább egy finoman összeillesztett ragyogó csillogás: olyan lakkot válassz, amelyben ezüst az alap, és apró arany csillámok vannak benne. Meglátod, a te körmeid igazán elegánsak lesznek, ha ebben a színkombinációban pompáznak.
  • Króm
    Igen, igen, az a króm, ami a csapból is folyik, és amivel tele van az összes közösségi média. De hát ilyen a divat…
  • Sötétbe hajló narancs
    Ez a földes árnyalatú szín nemcsak szeszélyes, hanem meghökkentő is. Az viszont biztos, hogy tökéletes választás a legtöbb őszi trendszín mellé.
  • Meleg barna
    Szereted a forró kakaót? Mi a színéért is odavagyunk. Így örömmel vesszük, hogy az idei trend szerint a körmünkön is hordhatjuk ezt a melegséget.
  • Szürkébe hajló rózsaszín
    Ha halvány, semleges színre vágysz, ami szinte mindenhez illik, és nőies is egyben, a szürkébe hajló rózsaszín a megfelelő választás számodra.
  • Mélyzöld
    Ha szereted a természetet, és nem riadsz vissza a mély színektől, használd idén ősszel a zöldet. Nemcsak trendi leszel, hanem vagány is. Ha a sötét olívazöld a nyerő nálad, akkor se fogd vissza magad!
  • Sötét cseresznye
    A piros szerelmesei se menjenek a szomszédba örömért idén ősszel, a sötét cseresznye ugyanis megadja azt, amit az élénk színek nyáron: elegancia és divat némi vad nőiességgel ötvözve.
  • Szürkéskék
    Ha tudod, milyen lenyűgöző az őszi égbolt, amikor nem süt a nap, és úgy érzed, mindjárt esni fog, akkor megérted, miért lett divatos a szürkéskék ebben az évszakban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top