Életmód

Ettől a hangtól egyből orgazmusuk lesz a nőknek

A Star Trek soundtrackjében is elhangzik, és állítólag képes orgazmust okozni a nőknek anélkül, hogy bárki hozzájuk érne.

Egy specifikus hangfrekvencia állítólag képes lehet orgazmusig juttatni a nőket anélkül, hogy bárki is fizikálisan izgatná a testüket. A teória már régi, kétkedők pedig sokan vannak – válaszból viszont annál kevesebb.

Megvan a rejtélyes hang, amitől orgazmusa lehet a nőknek 

A ’70-es években Craig Huxley megalkotta Blaster Beam névre keresztelt eszközét, ami állítólag képes eljuttatni a nőket a csúcsra, és nem mellesleg arról is híres, hogy felhasználták a Star Trek soundtrackjéhez. A feltaláló eufemizmussal szólva spirituális magyarázata a csakrák stimulálásával indokolja az örömérzetet, amit Huxley szerint sokszor megköszöntek neki a nők. Már a Blaster Beam miatt.

Ennek a hangnak állítólag nagyon mélynek kell lennie – mélyebbnek, mint a zongora legmélyebb hangjának, ami Huxley szerint inkább egy bálna hangjához hasonlít. Szerinte minél mélyebb a hang, a rezgések annál jobban hatnak, és annál valószínűbb, hogy bekövetkezik az orgazmus.

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top