Életmód

Marilyn Monroe sem volt mindig szexszimbólum – fotók

Marilyn Monroe sem volt mindig szexszimbólum. Sőt! Norma Jeane szép lány volt, aki hatalmas álmokat dédelgetett. Különleges fotók kerültek elő a tragikus életű sztár húszas éveiből.

Különleges és ritka fotók kerültek elő Marilyn Monroe fiatal éveiből, melyek közül néhányat eddig még sehol sem közöltek. Bámulatos látni, ahogy a barna és még naiv Norma Jeane szőkített szexszimbólummá alakul.

Marilynt gyermekkorában nevelőszülők gondozták, apját nem ismerte, anyja mentális betegségben szenvedett. 15 évesen ismerte meg a jóképű és sportos James Doughertyt, akihez néhány héttel a 16. születésnapja után, 1942-ben feleségül ment.

Két évvel később férje belépett a hadseregbe, Norma Jeane pedig munkát vállalt az akkori lőszergyárban. Munkáját gyűlölte, ahogyan férje szülei otthonában sem érezte jól magát. Aztán amikor egy fotós felfigyelt a csinos lányra, és modellszerződést szerzett neki, örömmel ott hagyott csapot-papot.

A következő évben elvált férjétől, és gőzerővel karrierjére koncentrált.

További cikkek Marilyn Monroe-ról az NLCafén:

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top