Életmód

Európai szextérkép – itt szexelnek leginkább a magyarok

Hiánypótló felmérés készített egy hazai társkereső oldal felhasználói segítségével. Végre megtudhatjuk, hogy ki minek hívja a szexet, milyen gyakran csinálja, és országhatáron kívül hol szexel leginkább.

A Csajok és Pasik nevű társkereső felmérést készített felhasználói körében arról, hogy ők minek nevezik a szexet, milyen gyakran szexelnek, és melyik az a külföldi ország, ahol a legtöbbet szexelnek. A feltett kérdésekre 477-en válaszoltak. 

A meglepő válaszokból kiderült, hogy az oldal felhasználóinak fele szeretkezésnek becézi a szexet, ami az életkor előrehaladtával egyre inkább igazzá válik. A válaszadók hét százaléka hívja szexnek a szexet, és elvétve akad, aki valami vulgáris szót használ rá. 

A társkereső oldal arra is kíváncsi volt, mit gondolnak a felhasználók a szinglik és a párkapcsolatban élők szexuális életéről. A válaszadók zöme úgy sejti, hogy egy egyedülálló hetente vagy havonta párszor él szexuális életet, míg egy párkapcsolatban stabilan minden héten többször, sőt naponta van szex. 

A kérdésekre adott válaszokból az is kirajzolódik, hogy a társkeresők szeretnek utazni, és ha már külföldön vannak, szexelnek is. Németország, Horvátország, Ausztria és Olaszország, de Hollandia és Spanyolország is benne van a top 10-ben. 

Európai szextérkép – itt szexelnek leginkább a magyarok

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top