Életmód

Ők a legszebb lábú sztárok 50 felett

Ha azt mondjuk, csodás lábú színésznő, neked ki jut eszedbe? Nekünk nem a legfiatalabbak, hanem inkább Demi Moore és Elle Macpherson. Mutatjuk, miért.

Nem csalás, nem ámítás. Vannak ugyanis olyan 50 feletti sztárok, akiket nemcsak hogy csodás lábakkal áldott meg a sors, hanem még az ötödik x után is olyan szexik, mint a húszas éveikben. Persze ezen manapság, a kortalan nők világában már nem nagyon van mit csodálkozni, azért mégis figyelemre méltó, milyen jól tartják magukat néhányan. Elég csak megnézni azokat a bizonyos hollywoodi filmeket, amelyek tele vannak menőbbnél menőbb nőkkel, olyanokkal, akiket a legjobb indulattal sem lehet már csitriknek nevezni. A kételkedők erre ugyan mondhatnák azt, hogy a mozivásznon bizony lábdublőrrel oldják meg a szexi jeleneteket, ám az élet gyakran bizonyítja, hogy valóban a színész kecses lábaiban gyönyörködhetünk.

Vannak titkok, amiket elleshetünk a nagyoktól a csodás lábak kapcsán. Az például egészen biztos, hogy ők sokat tesznek a szépségért. Ha ránézel Sandra Bullockra, te kit látsz? Egy ötödik x-en túl lévő sztárt, vagy egy ragyogó, 30-as éveiben járó szexi dívát? Mi utóbbira szavazunk.

Legszebb lábú sztárok 50 felett

 

Elisabeth Hurley csinos, mint mindig. Ez a gyönyörű lila ruha kiemeli a nőies alakját és nem utolsósorban a csinos lábát. 

Legszebb lábú sztárok 50 felett

 

Bármilyen hihetetlen, Elle Macpherson fotómodell is bekerülhetett a válogatásba, ugyanis a modell több mint 50 évvel ezelőtt látta meg a napvilágot. Elképesztő, ugye?

Legszebb lábú sztárok 50 felett

 

Gondoltad volna, hogy a kortalan Kim Basinger már a 60-on is jócskán túl van? Ennek ellenére nemcsak a szépségére lehet büszke, hanem az alakjára és formás lábaira is.

Legszebb lábú sztárok 50 felett

 

Hogy mennyit retusáltak ezen a fotón, sajnos nem tudjuk, de az tuti, hogy Christie Brinkley  betyár jól néz ki rajta. Szinte hihetetlen, hogy ő is több mint 50 éves.

Legszebb lábú sztárok 50 felett

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top