Életmód

Hitelt fizetek, de váltanék! – Ezek a lehetőségeid, ha jobb hitelkonstrukcióra váltanál!

Összecsaptak a hullámok a fejed fölött, és nem látsz ki a fizetnivalók tengeréből? Ne aggódj, csoportosítsd a kiadásaidat egyetlen helyre, és a problémáid hamarabb megoldódnak, mint gondolnád!

Már van hiteled, de úgy érzed, nem volt a legjobb választás? Vagy idő közben megváltozott a helyzeted és szeretnél kedvezőbb törlesztő részletet? Számold újra a kiadásaidat és a bevételeidet, és takaríts meg pénzt!

Hitelt fizetek, de váltanék! – Ezek a lehetőségeid, ha jobb hitelkonstrukcióra váltanál!

 

Fixáld a havi kiadásaidat!

Ha túl sok felé fizetsz, és úgy érzed, néha már alig tudod követi, hogy kinek, mit és mennyit kel fizetned, az adósságrendező hitel neked való. Ez a hitel egyetlen hitellé segít összefogni az összes tartozást, így átláthatóbbak lesznek a kiadásaid. A hitelkiváltás nagy előnye, hogy garantált fix törlesztőrészlettel kalkulálhatsz, és nemcsak lakáshitel, hanem személyi kölcsön, áruhitel, autóhitel, sőt folyószámlahitel is beletartozhat, azaz a legkülönbözőbb kiadásaidat egyetlen hitellé alakíthatod.

Neked annyi a dolgod, hogy számba veszed az összes hiteledet, kiválasztod a számodra szimpatikus bankot, és a többit bízd rájuk, hogy a sok átláthatatlan, kisebb-nagyobb hitelt egyetlen, átlátható hitellé gyúrják össze. Hidd el, igazi megkönnyebbülés lesz, ha egy felé kell majd törlesztened, és ha jó konstrukciót választasz a havi kiadásaid is csökkenhetnek!

Enyhíts a kiadásokon!

Ha megváltoztak az életkörülményeid, és azt érzed, hogy a hitel átvette az életed felett az irányítást, és sötét felhőként árnyékolja be a mindennapjaidat, tervezd újra a kiadásaidat! Bizonyos bankok kínálatában találhatsz olyan kedvező kamatozású hiteleket, amelyek kifejezetten a hitelkiváltást könnyítik meg számodra, akár induló banki költségek nélkül. Ha kiegészítő feltételeket is vállalsz – például a banknál vezeted a fizetési folyószámládat, vagyis azt a számlát, amire a havi fizetésed érkezik –, csökkentheted a tőketartozásodat.

Hitelt fizetek, de váltanék! – Ezek a lehetőségeid, ha jobb hitelkonstrukcióra váltanál!

 

A hitelösszeg függvényében banktól és konstrukciótól függően kedvezményeket is kaphatsz, vagyis pénzt spórolhatsz. Érdemes utánajárnod a lehetőségeknek, ugyanis olyan kiadásokon is spórolhatsz, mint például a közjegyzői díj vagy a tulajdoni lap költsége, amit a bank átvállal, és kifizeti helyetted.

 

Olvass még cikket lakás és otthon témában az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top