Életmód

Két eszközzel egy okosabb otthonért

Ma már nem csak a telefonunk lehet okos, a mindennapjainkat megkönnyíthetjük, ha a háztartási eszközeinket is okostermékekre cseréljük. A Samsung élen jár ezen technológiák során is. Eláruljuk, miért jó egy robotporszívó, hogyan háríthatjuk el a mosógépünk hibáját akár a telefonunkon keresztül, és mi az az AddWash funkció.

Robotporszívó – míg mi tévézünk, ő takarít helyettünk

Egy robotporszívóval nincs többé nincs többé madzagrángatás, mindennapos fárasztó takarítás, miközben a lakás folyamatos tisztán tartása lényegesen egyszerűbb lesz – ezek miatt esküsznek egyre többen a robotporszívókra. Kisgyerekeseknek és kutya- vagy macskatartóknak pedig különösen hasznos lehet, hiszen megküzd a morzsákkal és az állatszőrrel is.

A Samsung VR9000 robotporszívója Cyclone Force technológiával készült. Nagy teljesítményének, szívóerejének köszönhetően még precízebben tud takarítani, mint elődei, míg a kivételesen széles keféjével kiterjedtebb területen képes tisztítani, és kisebb a valószínűsége annak, hogy fennakad az akadályokon. Ez az igazán okos takarítórobot feltérképezi az egész szobát, ahol dolgoznia kell, felismeri az előtte elhelyezkedő kisebb-nagyobb tárgyakat, és kikalkulálja a leghatékonyabb takarítási útvonalat is.

Mosógép, hibaelhárítás okostelefonnal

Aki háztartást vezet, az bizony rendszeresen találkozik azzal a problémával, hogy elindította a mosást, de egy ruha kimaradt… Ilyenkor, ha a program elején jár a gép, akkor leállíthatjuk, majd percekig várhatunk, míg az időzítő kiold, és beletehetjük a potyautast. Nos, a Samsung  WW70-es típusú mosógépe végre leszámol ezzel! Az AddWash funkcióval ellátott készüléknél gyorsan és egyszerűen pótolhatjuk a mosásból kimaradt ruhadarabokat, vagy adhatunk hozzá öblítőt a mosási program megszakítása nélkül, esetleg bedobhatjuk a csak öblítésre szoruló darabokat.

Bár számunkra ugyan az előbb említett tudás a legszerethetőbb funkció, de nem ez az egyetlen előnye a Samsung WW70-es mosógépének. Az EcoBubble technológia például levegő, víz és mosószer összekeverésével buborékokat képez, melyek gyorsabban hatolnak be a ruhákba, így téve alacsony hőfokon is hatékonyabbá a mosást. Arról nem is beszélve, hogy a készülék még környezetkímélőbb az emiatt lehetséges alacsonyabb energiafogyasztás miatt is.
Ráadásképpen ennek a mosógépnek már a hibaelhárítása sem úgy történik, hogy sírva felhívjuk a férjünket, vagy vadul keresünk szerelőt az interneten, hanem mindezek előtt az okostelefonunkra telepített Smart Check automatikus hibaelhárító rendszerrel azonnali megoldást találhatunk a felmerülő problémára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top