Életmód

Káli-medence: az élmények új forrása!

Ha már jó ismerőseid a balatoni strandok, ideje felfedezned a magyar tengert övező táj egyéb szépségeit is. Az utóbbi években a Theodora ásványvíz forrásvidékeként is ismert Káli-medence rendkívül kedvelt turistacélponttá vált, neked sem érdemes kihagynod!
Káli-medence: az élmények új forrása!

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park szívében található Káli-medence a kikapcsolódni vágyók álma: a változatos geológiai formák és természeti kincsek mellett a falusi vendéglátás és nyugalom minden szépségét is kiélvezheted. Különösen érdemes meglátogatnod a szentbékkállai kőtengert, a Theodora-tanösvényeket vagy a Köveskálon található, remek konyhával büszkélkedő Kővirág Panziót. Ráadásul ezen a vidéken találhatóak a karakteres ízű Theodora Kékkúti és Theodora Kereki természetes ásványvizek kútjai is.

Különösen jólesik, hogy a túra közben felfrissíthetjük magunkat Theodora Kereki ásványvízzel a kékkúti palackozóüzem kútjánál. Bizonyára Te is tudod, hogy kánikulában milyen fontos a folyadékpótlás: a napi minimális 2-2,5 liter folyadékszükségletből 1,5-2 litert italokból fogyasztunk el, amelynek legjobb forrása a víz. Nagy melegben vagy fokozott fizikai aktivitás esetén azonban akár 3-4-szeres is lehet a szervezet folyadékigénye. Külön ügyelj rá, hogy a szomjúságérzet már csak akkor jelentkezik, ha szervezeted folyadékvesztése elkezdődött, ezért a legjobb, ha odakészítesz magadnak egy adag vizet és rendszeresen iszol belőle!

Káli-medence: az élmények új forrása!

Nyerj új lendületet a Theodorával! Most ráadásul három Theodora ásványvíz vásárlásával Vespa robogót vagy 30 000 Ft-os PlayersRoom vásárlási utalványt nyerhetsz! Ha részt veszel a játékban 2014. július 12. és augusztus 31. között, garantált kedvezményt kapsz az Angyalműhely szolgáltatásaiból is!

Töltekezz új élményekkel és tedd még teljesebbé a nyarad!

További információ: www.theodora.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top