Életmód

Ez a sikerük kulcsa? Sztárok, akiket a jóga tart a csúcson!

Tudod mi a közös Lady Gaga, Julianne Moore, Dukai Regina, Adam Levine vagy Shaquille O'Neil mindennapjaiban? Sikerük kulcsa nem csupán a tehetségük: a sztárok, hírességek élete sok szempontból maga az álom, de hatalmas fokú stresszel is jár, amit ellensúlyozniuk kell, ha reflektorfényben akarnak maradni!

A súlyproblémák, mélypontok, kilengések, a megfelelési kényszer és a kifelé való figyelés sok híresség mindennapjainak része. Nem csoda, hogy keresik az egyensúly felé vezető utat, amit sokan a jóga segítségével találtak meg.

Miranda Kerr

Tegye fel a kezét, aki nem akar olyan testet, mint a Victoria’s Secret egyik legszebb angyalának, Miranda Kerrnek van! Legyinthetünk, és a modell alakját foghatjuk a szerencsés génekre is, de Miranda rengeteget tesz azért, hogy mindig top formában legyen: rendkívül nagy hangsúlyt fektet az egészséges táplálkozásra, a test, a szellem és a lélek egyensúlyára, ehhez pedig saját bevallása szerint a jóga nélkülözhetetlen segítője.

 

Ez a sikerük kulcsa? Sztárok, akiket a jóga tart a csúcson!

Lady Gaga

A feltűnő és provokatív Gaga sokáig nem ápolt jó viszont a mérleggel. Amióta azonban rátalált a jógára, örömmel, és elégedetten mutatkozik a paparazzik előtt. Bár néha felszalad rá néhány kiló a turnék utáni időszakban a gyorséttermi ételeknek köszönhetően, de a jógának köszönhetően mindig hamar formába lendül.

Adam Levine

A Maroon 5 dögös frontemberén örömmel legeltethetjük a szemünket, és hálát adhatunk az égnek a jógáért. Adam Levine szálkás izomzatát ugyanis többek között a kitartó jógagyakorlatoknak köszönheti. A megjelenésén kívül elmondása szerint a népszerűség, a koncertek és a rajongók kiváltotta mámort is a jóga segít neki ellensúlyozni, kordában tartani és a földön tartani.

 

Ez a sikerük kulcsa? Sztárok, akiket a jóga tart a csúcson!

Jennifer Aniston

Mindannyiunk Rachele nem maradhat ki, ha a jóga jótékony hatásait vesszük számba: Jennifer Aniston teste az, amit a legtöbb nő már évek, sőt évtizedek óta irigyel. Annak ellenére, hogy az idő repül, a színésznő úgy néz ki most is, mint tíz-húsz évvel ezelőtt, vagy mint akinek időgépe van. A jógának köszönhetően nemcsak lelke egészséges, de a teste is csúcsformában van.

Shaquille O’Neil és LeBron James

A jógázó férfiak táborát igazi hústornyok is erősítik, mint például Shaquille O’Neil és LeBron James kosarasok. Talán nem pont két méter feletti órásoknak képzeljük a jógázó férfiakat, de ki mondta, hogy a jóga korlátok közé szorít?

 

Ez a sikerük kulcsa? Sztárok, akiket a jóga tart a csúcson!

Julianne Moore

Jennifer Anistonhoz hasonlóan Julianne Moore alakján sem hagyott nyomot az idő: teste feszes és tónusos, és sok 20-as éveiben járó megszégyenülten kulloghatna el mellőle. A színésznő is elhivatott a jóga iránt, ami a szemfényvesztés és a csillogás világában segít józanságának megtartásában.

Magyar hírességek

Nemcsak külföldön, hanem itthon is számos elkötelezettje van a jógának, sok hazai híresség esküszik erre a mozgásformára. Marozsán Erika, Pártos Csilla, Dukai Regina is a jógának köszönhetik bomba alakjukat, és ezzel őrzik meg lelki békéjüket a rivaldafényben is.

 

Olvass még jógáról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top