Sztárok

Instant wellness – ezek a legjobb frissítő masszázsok

Ha nincs időd többnapos vakációra, de a tested és a lelked követeli már a pihenést és regenerálódást, akkor ugorj be egy pár órás instant wellnessre valamelyik fürdőbe, és a lazító szaunázás után kérj gyors frissítő masszázst. Mi ezt a hármat ajánljuk tartjuk a leghatékonyabbnak.

Egy pár órás fürdőzés és egy jól eltalált masszírozás napokra elegendő energiát adhat. Ha nincs lehetőséged egy hosszabb wellnessvakációra, hogy kifújd az elmúlt hónapok fáradalmait, akkor áthidaló megoldásként egy pár órás vagy rövid hétvégés kikapcsolódás is megteszi. Ez alatt mindenképpen érdemes a következő három frissítő masszázs valamelyikét kipróbálnod.

Nyirokmasszázs

A nyirokmasszázs az egyik leghatékonyabb terápia, amit a fáradt test csak kaphat. Ez ugyanis nemcsak az elmúlt hetek és hónapok során felhalmozódott stresszt lazítja fel az izmokban, hanem a pumpáló mozdulatokkal serkenti a nyirokrendszer működését és a felgyűlt méreganyagok távozását a szervezetből. Ez a masszázs ráadásul nem fájdalmas, és nem gyötri meg az embert úgy, mint némelyik erőteljesebb keleti társa, hanem finom, ujjbeggyel történő nyomásokat gyakorolva vándorol végig a testen a nyaktól indulva. A nyirokkeringés serkentésével új energiákkal telik fel a szervezet, és olyan felfrissülést eredményez, mint egy többnapos alvás.

Instant wellness – ezek a legjobb frissítő masszázsok

Talpmasszázs

Közismert, hogy a talp tele van olyan reflexpontokkal, amelyet megnyomva a test különféle szervei stimulálhatók. Nagy tapasztalat és komoly ismeret kell ezért ahhoz, hogy jól csinálják, de a hozzáértő ember kezei alatt egy ilyen masszázs után úgy érezzük majd, éveket fiatalodtunk. Érdemes pontosan beszámolni a masszőrnek arról, hogy milyen problémáink és betegségeink vannak, mert ennek ismeretében a talp más és más zónáira fektet majd hangsúlyt. Nemcsak a betegségek enyhítésében, hanem azok felismeréséhez is kiváló eszköz a talpmasszírozás, hiszen ha masszázs közben egy-egy pont megnyomásánál fájdalmat vagy kellemetlenséget érzünk, az azt jelzi, hogy a reflexponthoz tartozó szerv működésében valami zavar van. A masszázzsal ráadásul a láb bőrével is jót teszünk, mert miközben a cipőbe zárt, megfáradt lábfej bőrét tápláló krémekkel kenik be, a vérkeringését is serkentik – ez pedig segíti a megviselt bőr regenerációját. Ülő munkát végzőknek és hosszú utazás után is tökéletes frissítő kúra egy ilyen masszírozás.

Acces Bars fejmasszázs

A talpmasszázshoz hasonló elven működik az arc reflexpontjaira ható Acces Bars fejmasszázs, de ez elsősorban a lelket és a pszichét frissíti fel. A kezelésben egy különleges technikával a fej 32 pontját érintik felváltva: ezek mindegyike az élet más és más területével van összeköttetésben. Ezen pontok gyengéd érintésével spontán oldódnak fel az életünk során felhalmozódó mentális, lelki, fizikai blokkok, amelyek a párkapcsolatokkal, szexszel, pénzzel, munkával vagy bármi egyébbel kapcsolatosak. Maga a kezelés nagyon kellemes, lazító, leginkább egy fejmasszázshoz hasonlítható azzal a különbséggel, hogy nem alkalmaz hagyományos masszázsmozdulatokat, hanem a pontok, “BAR”-ok pár másodpercig tartó érintésével éri el hatását. Az oldás azonnal, már a kezelés közben érezhetően beindul, míg a végére tökéletesen ellazult, testileg-lelkileg-szellemileg megkönnyebbült állapotba kerül mindenki, aki kipróbálja.

Instant wellness – ezek a legjobb frissítő masszázsok

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top