Életmód

Halottnak hazudta magát, hogy megszabaduljon menyasszonyától

Talán nevezhetjük a világ legszívtelenebb, leggyávább vőlegényének. Nincsenek szavak...

“Depressziós volt, és egy kocsi elé vetette magát” – közölte elváltoztatott hangon (a saját apjának adta ki magát) menyasszonyával az a teljesen elvetemült vőlegény, aki egyszerűbbnek látta így szakítani kedvesével.

Hát, ő lenne az balra
Hát ő lenne az, balra

Persze szakítani nem túl kellemes, van, amikor kifejezetten borzasztó, és naná, hogy nem szívesen vállaljuk be, de úristen, hogy jutott eszébe Tucker Blandfordnak, hogy ennyire rohadék legyen?! A barátnőjével egy amerikai egyetemen jöttek össze, a pasi visszautazott Angliába, és egy szép napon rájött, hogy mégsem akarja elvenni az egyetemi szerelmét. Az is lehet, hogy valami huncut kis drog hatása alatt állt, és tök jó ötletnek tűnt így szakítani, végül is a csaj több ezer kilométerre lakik tőle, sose tudja meg.

Tucker annyira nem dolgozta ki ezt az ördögi tervét, hogy 10 perc múlva lebukott. A teljesen kibukott barátnője zokogva hívta fel a csávó anyját, aki közölte vele, hogy a fia él és virul, szóval semmi gáz. Reméljük, valami igazán méltó bosszút kieszel az összetört szívű menyasszony, mert nagyon durván kicsinálták.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top