Életmód

Gyógyító kristályokból készültek a legújabb vibrátorok

Hogy is kerülhetnénk közelebb egy gyógyító kristályhoz, mint a vaginánkon keresztül?

A kristályoknak sokan tulajdonítanak gyógyító hatású energiákat, amiket mi is megtapasztalhatunk, ha elhelyezünk egy-kettőt a lakásunkban, vagy ékszer formájában viseljük őket. Aki még ennél is biztosabbra menne, és szeretné tutira magába fogadni a kristályok energiáit, megteheti a belőlük készült vibrátorokkal!

 A Chakrubs cégnek hála, most már bárki beszerezheti a saját kristályvibrátorát, és a gyártó azt ígéri, így nem csak szexuális, spirituális örömökre is szert tehet. A rózsakvarcból és ametisztből készült eszközök ugyanis közelebb visznek önmagunk megismeréséhez, elfogadásához és szeretetéhez – vagy akár az univerzumhoz is. Sőt egyes használók kirobbanó életerőről és a szorongásuk csökkenéséről is beszámoltak egy-egy kristálydildóval töltött alkalom után. Ha te is azon aggódsz, nem túl hideg-e egy tiszta kristály a vaginádnak, egy felhasználó erre a kérdésre is választ ad: a vibrátor hamar alkalmazkodik a testhőhöz, így ez a dilemma is megoldódott. Mindenesetre nem árt, ha mindenki konzultál a nőgyógyászával, mielőtt átadja magát a mágikus élvezetnek. 

Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top