Életmód

Futótrendek – Ezek a legmenőbb szettek futáshoz!

Légy futás közben is csinos és nőies, a bő pólók és a mackóalsók ideje lejárt! Hűsítő mentazöld, nőies rózsaszín, vagány neonszínek jellemzik az idei futótrendet. Tedd a futást élménnyé, szerezd be a legújabb szetteket!

Neked sem mindegy, milyen szettben futsz? Ha edzés közben is szeretnél stílusosan és jól kinézni, tájékozódj a legújabb trendekről, és indulhat a vásárlás!

Vagány felsők

Most kedvedre válogathatsz a színekből és a fazonokból, ugyanis szinte minden igényt kielégít az idei divat. Választhatsz karcsúsított szabású felsőt, melegebb időre vagány keresztpántosat, hűvösebbre extra könnyű mellényt, a színeknek pedig csak a fantáziád szabhat határt! Ebben a szezonban a finom rózsaszín, a babakék és a terepzöld is divat a klasszikus fehér, szürke, valamint fekete mellett. A felsőd választásánál természetesen ne csak a színt és a szabásvonalat, hanem a jó nedvszívó és a gyors száradási képességet is vedd figyelembe, hogy futás közben komfortosan érezd magad!

LIDL Futás 2017 - felső témaszponzi 5. cikk
 

Színes nadrágok

A nadrágok a felsőknél is színesebbek idén: feltűnő minták, színátmenetes motívumok, élénk színek jellemzik az idei futónadrágok divatját. Trendi a hosszú, a háromnegyedes és a rövidebb fazon is, így időjárástól, hőmérséklettől függően kedvedre tudsz válogatni közülük. Persze ha nem szereted a feltűnő színeket, és kicsit visszafogottabban indulnál el futni, választhatsz a letisztultabb, sötétebb színek közül is, a lényeg, hogy jól érezd magad benne! Arra ügyelj, hogy vagy a felsőd, vagy a nadrágod legyen mintás, és lehetőleg egymással harmonizáló színeket válassz, hogy elkerüld a papagájeffektust!

Feltűnő futócipők

A legtöbb nő cipők iránti szenvedélyét le sem tudja tagadni, legyen szó akár magassarkúról, akár futócipőről. A cipők terén is a színek dominálnak, az élénk pinktől kezdve a rikító neonsárgán át a mentazöldig a szivárvány minden színét megtalálhatod a polcokon. Figyelj a funkcionalitásra is: 500 kilométerenként mindig cseréld le a futócipődet, de a legjobb, ha több párral is rendelkezel. Ha van váltócipőd, nemcsak a szettjeiddel tudod összehangolni, de van ideje szellőzni is a lábbelidnek, ami a lábadnak és a cipőnek is jót tesz. Nincs más hátra, álmodd meg és szerezd be a neked tetsző darabokat!

 

Még több futás és fitnesz az NLC-n

  •  Edzés otthon: az öt legtutibb gyakorlat popsira
  •  “Nem attól jó egy anya, ha otthon ül a gyerekkel” – Dr. Lubics Szilvia, ultrafutó
  •  Kerek popsi és hasizomedzés nyolc perc alatt – videó
  •  “Elhatároztam, hogy 80 km-nél nem futok többet, aztán lett 246 km”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.