Életmód

Négy szemöldöke van egy nőnek – fotó

A liverpooli Delsha Campbell hangsúlyosabb szemöldökre vágyott. Ma már azt kívánja, bár ne tette volna.

A 22 éves nő 2012-ben határozta el, hogy szemöldök-tetoválást csináltat. Talált is egy kuponakciót, melynek keretében a szokásos 350 angol font (150 ezer forint) helyett 100 fontért (42 ezer forintért) ajánlották a szolgáltatást. Be is jelentkezett.

Hogy a szakember a lehető legpontosabban dolgozhasson, Delsha kinövesztette a természetes szemöldökét is. A kozmetikus azonban kapásból legyantázta a szemöldöke kétharmadát, majd valamilyen megmagyarázhatatlan okból az eredeti szemöldökívénél sokkal feljebb tetovált.

Négy szemöldöke van egy nőnek - fotó

Delsha észrevette, hogy valami nem stimmel és sírva fakadt, ám a kozmetikus arról győzködte, hogy ha a duzzanat lemegy, a tetovált szemöldöke jobban illeszkedik majd az eredetihez. Ám nem így történt. Három nappal később, amikor a természetes szemöldöke elkezdett visszanőni, gyakorlatilag négy szemöldöke lett.

Bár folyamatosan megpróbálta kitépkedni a szemöldökszálait, azok mindig hagytak egy árnyékot. A nő annyira szégyellte az arcát, hogy depressziós lett, nem mert kilépni az utcára, alig evett, rengeteget fogyott és dolgozni sem tudott.

Azóta már 400 fontot költött arra, hogy megpróbálja eltávolíttatni az elrontott szemöldök-tetoválást, de mindhiába, így folyamatosan sminkkel kell eltakarnia azt.

Forrás: metro.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top