Életmód

Gyönyörű lábak néhány perc edzéssel

Tudod, hogyan lehet csodás a lábad? Persze tenned is kell érte. Mutatjuk.

Te hányszor képzelted már el, hogy mikor reggel felébredsz, álom alakod van, gyönyörű vagy és végtelenül csinos? Valószínűleg egyszer sem. Na de nem azért, mert nem vágysz erre, hanem mert jól tudod, hogy nem így működnek a dolgok. Mert van, amin nem változtathatunk, míg szerencsére akadnak olyanok is, amelyekért tehetünk. Ilyen például a fogyókúra és a testedzés. Jó, azt senki sem állítja, hogy egyszerű átalakulni, de ha megvan az elhatározás, minden lépéssel közelebb kerülhetünk a célhoz.

Akik figyelnek a táplálkozásra és elkezdenek mozogni, máris nagyon sokat tesznek magukért. Nem kell egyből maratont futni, ha kedved szottyan a testmozgásra, és a testépítést sem érdemes a mindennapjaidba beépíteni, ha nem alapoztad meg az izomzatod. Azért viszont, hogy alakítsd a tested és kecsessé formáld a lábad, nem kell kivetkőznöd önmagadból. Olyan videókat hoztunk, amelyek ebben segítenek. Elsősorban a lábra koncentrálnak ezek az edzők, de természetesen az egész testet átmozgatják. Szeretnél csodás lábalak? Válassz ezek közül a videók közül, csináld meg hetente néhányszor a gyakorlatokat és láss csodát, megkapod. Mi szóltunk!

Inspiráló környezet, érthető és utánozható gyakorlatok, amit az egész lábat átmozgtják. Heti 3×10 perc ebből, és garantáltan csodás lesz a lábad – a módszeresen összeválogatott gyakorlatok ezt ígérik.

Abszolút kezdőknek is tökéletes ez a rövid, 2 perces gyakorlat. Ugyan egy zsámolyra is szükség van hozzá, de tökéletesen meglapozza a vádlit, ha valaki ezeket a gyakorlatokat végigcsinálja. Akik nem szeretik a csupa izom, csont és bőr edzőket, válasszák ezt a videót.

Egy izgalmas gyakorlatsor, ami a csodás vádlikat célozza. A videó tök jó, mert egészen közelről mutatja a vádlit, így teljesen egyértelmű, hogy mit és hogyan kell csinálni. Negyed óra könnyű mozgás és a hatás nem várat magára. A feladatok hamar megjegyezhetőek és a kevésbé látványosak akár a buszmegállóban is végezhetőek, vagy a postán sorban állás közben. teremts vádlitrendet!

Egy újabb 10 perces videó, hetente néhány szabad fél óra és neked lesz a legtutibb lábad a környéken. A gyakorlatokhoz kell egy kis elszántság és némi kitartás, de tudjuk, hogy semmit sem adnak ingyen. 

Ez a videó nem mást ígér, mint szexi lábakat. Neked pedig mi másra is lenne szükséged, mint szexi lábakra? Na jó, ezt persze eltúloztuk, de szó se róla, azért ezeken a virgácsokon szívesen eltotyognánk. Szerintünk te is, na meg az a sok millió ember, aki már ezzel edz. A megtekintések szerint ugyanis népszerű a program.

Akik nem aprózzák el és az egész testet szeretnék átmozgatni, válasszák ezt a fél órás edzést. Ráadásul egyedül sem érezhetik magukat közben, hiszen 3 csaj tornázik keményen a csodás külsőért.

Ha megvan a kedvenc videó és belefogsz az alakformálásba, a nyújtásról nehogy elfeledkezz! Ugyanis az izmaidnak szüksége van arra, hogy megnyújtsd őket az edzések után még akkor is, ha nem így érzed. Ha teljes felüdülést akarsz a lábaidnak, használj az edzések után frissítő krémet. Olyat válassz, ami nemcsak hidratál, hanem könnyeddé varázsolja a lábad.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top