Életmód

Nagy lábápoló teszt: nekünk ez bevált

Az az izgalmas a terméktesztekben, hogy olyan készítményekkel is találkozhatsz, amilyenekkel korábban még nem volt dolgod. Így esett ez most az én esetemben is: a legtöbb szépségápolási guru a lábápolást ugyan nélkülözhetetlennek tartja a 21. századi trendi nők esetében, mindez részemről eddig kimerült annyiban, hogy időnként használtam a sarokreszelőt, és ha úgy éreztem, hogy szükségem van rá, bekentem a lábam testápolóval.

Talán éppen ezért is nyílt tágra a szemem, amikor megkaptam a feladatot, hogy próbáljak ki, és véleményezzek egy lábápoló krémet. Mivel túl sok terméktesztem nem volt eddig, örültem a feladatnak, ha másért nem is, hát azért, hogy legalább 2-2 percre, amíg te és a többi netező ezt olvasod, fontosnak érezhessem magam. Másrészről viszont minden lehetséges súlyával ráült a vállamra a kétség, hiszen fogalmam sem volt, hogy én, akit lábápolás-szakértőnek nevezni méltatlanul vicces lenne, vajon mit is írhatnék erről a készítményről.

Aztán, miután lelkileg is felkészültem a házi tesztre, az első adandó alkalommal, amikor a gyermekeim nem tobzódtak a közelemben, és volt arra esélyem, hogy pár percen át a Mit egyek, anya? vagy a Hol a pólóm, anya? szakzsargonokat kizárva magamra összpontosítsak, elkezdtem tanulmányozni a használati útmutatót. Szerencsére tök jól össze volt foglalva a teendőm, így gyorsan bekentem a lábaimat, kevés krémmel, lentről felfelé, ahogyan azt kell. Hogy azon az ominózus estén a fáradtláb-érzés megvolt-e, hirtelen nem tudom megmondani, de az biztos, hogy amit a krém használatát követően éreztem, bizony nagy meglepetést okozott. Ugyanis ahogyan a Cedralex csomagolásán feltüntették, a végtagjaim tényleg (de komolyan!) felfrissültek, és olyan könnyeddé váltak, mintha a valós kilóim helyett pillesúlyt kellene hordozniuk. Megsúgom, már csak ezért is hálás vagyok a készítménynek, hogy a lánykoromat idézi.

De nemcsak ez volt az egyetlen nagyszerű hozadéka a tesztnek. Ugyanis a könnyedség mellett tényleg hidratálta a bőrömet a termék. Nekem ráadásul az is nagyon megnyerő benne, hogy nem zsíros állagú, hanem könnyed és olyan hamar felszívódik, hogy ha nem figyelsz, magad sem lehetsz biztos benne, hogy felkented. S bár nem panaszkodtam korábban a lábszáramra, meg kell hogy mondjam, ez az ápoló igazán lággyá tette a bőrömet, jó volt utána megérinteni. Mindezeket tapasztalva nemcsak annak örültem már, hogy lesz mit írnom, hanem elkezdtem élvezni a hatását. Sőt azt is megfogadtam, hogy bizony nem adom alább, a következő napokban – összekötve a hasznosat a kellemessel – megteszem ugyanezt még akkor is, ha lassan lábápolási szakértővé válok.

Nagy lábápoló teszt: nekünk ez bevált

A következő próbák legalább olyan élvezetes felfrissülést hoztak, mint az első élmény. Mára pedig rutinná vált a mindennapos rituálé. Sőt, a férjemet is sikerült közben rávennem, hogy tegyen egy próbát a krémmel. Szerencsére nem sokáig kellett győzködnöm, mert épp az egyik éjjel futott le egy hivatalos félmaratont. (Büszke vagyok rád, szívem!) Így mondanom sem kell, jól esett fáradt lábainak a felfrissülés. Bár ő arra nem tért ki, hogy mennyire érzi lágynak a bőrét és hogy hidratálta-e a krém, de az illatát többször megdicsérte. Sőt a nagy közös teszt után többször magától is elővette a Cedralexet.

Szóval, összefoglalva a nagy lábápolási tesztet, ez a vége: ahogyan a leírás ígéri, a termék valóban frissít, sőt üdít is, és olyan könnyeddé varázsolja a lábakat, amilyenekre mindig is vágyunk. Az állaga szuper, villámgyorsan felszívódik és érezhetően lággyá teszi a bőrt. A sport kapcsán pedig egy olyan morcos harcosnak is bevált, aki tuti, hogy nem mondana jót róla még akkor sem, hogy én kérem erre. Ezért szerintem nálunk lesz a polcon még akkor is, ha ez a tubus elfogy. S bár nem a legolcsóbbak közé tartozik, mivel nagyon kevés kell belőle, nem kell gyakran költeni rá. Mit is szoktak ilyenkor mondani? Aki nem hiszi, járjon utána. Garantáltan nem fog csalódni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top