Életmód

Ezek a legklasszabb autós rendezvények a nyáron

Gyönyörű tájak, szuper programok, és még jobb társaság. Ha imádsz autózni, és a fesztiválokat is szereted, akkor kösd össze a kettőt, és érezd jól magad! Mutatjuk a nyár legjobb autós rendezvényeit!

Számos program kínálkozik arra itthon, hogy hasonszőrű, vezetni szerető, jófej emberekkel találkozz. Ezekre a helyekre érdemes ellátogatnod a következő hónapokban!

Ezek a legklasszabb autós rendezvények a nyáron

 

Lóerők éjszakája, Tököl – 2017.06.10.

Ez az éjszaka arról szól, amit a neve is tükröz, így, ha egy kis adrenalinra vágysz, nem fogsz csalódni! Nagyteljesítményű kocsik, gyorsulási versenyek, drift versenyek, autós szépségverseny, és benzinszag, amennyi a kipufogón kifér. Ha imádod a gyorsulási versenyeket, az extravagáns kocsikat, akkor a tököli reptéren a helyed 2017. június 10-én 15:00-tól egészen éjfélig, ahol, ha kedved tartja, még egy kerékcsere versenyre is benevezhetsz!

4. Nemzetközi Vw találkozó, Sopron-Fertőrákos – 2017.06.09.-11.

Ha volkswagen rajongó vagy, és szeretsz strandolni, ezt a találkozót nem hagyhatod ki! Gyönyörű környezetben, a Soprontól nem messze található fertőrákosi strandon a június 9-11-i hétvégén, várják az egyik legkedveltebb német autómárka szerelmeseit közös grillezésre, üdítő ivó versenyre, a stresszesebbeket pedig ordító versenyre. Ha érzed magadban az erőt, benevezhetsz a vakon vezető versenyre, az autós limbora, és ha van benned annyi szufla a lufi fújó versenyre is. Egy biztos, ha ide ellátogatsz, egy igazi, önfeledt hétvége vár rád!

Sárbogárdi Tuning Fesztivál – 2017.07.08.

Imádod a fesztiválok hangulatát? Akkor ott a helyed a július 8-i sárbogárdi Tuning fesztiválon! Lesz itt minden, ami szem-szájnak ingere: finom street food kaják, hazai és külföldi fellépők, táncolhatsz, kikapcsolódhatsz, és persze megcsodálhatod a szebbnél szebb kocsikat. A szokásos versenyek, vagyis RC bemutató és Streetfighter Show új köntösben kerülnek megrendezésre, sőt, ha szerencsés vagy, a tombolán még egy BMW-t is nyerhetsz!

Ezek a legklasszabb autós rendezvények a nyáron

 

Pickup&4×4 fesztivál, Hungaroring – 2017.07.08.

A sárbogárdi fesztiválhoz hasonlóan, július 8-án, Budapesthez közel, a Hungaroringen is megtalálhatod a számításaidat, ha extrém kocsikra, jó koncertekre, és még jobb ételekre vágysz. Ha kedvet kapsz hozzá, kipróbálhatod magad az épített off-road pályán, ámulhatsz a monster truckok extravagnciáján, ráadásul a szervezők a gyerekekre is gondoltak, így gyerekprogramok is tarkítják ezt az eseménydús és színes napot.

16. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál, Komárom – 2017.08.10.-13.

Egy kis amerikai életérzésre vágysz? Ezen a találkozón egészen biztosan az Újvilágban érezheted magad! Az augusztus 10.-13. közötti programsorozat Komáromban átadhatod magad az amerikai autók csodálatának, és biztos lehetsz benne, hogy olyan járgányok is a szemed elé kerülnek, amilyenek eddig még nem, vagy csak a filmekben láttál! Mivel nemcsak itthonról, de az országhatáron túlról is érkeznek majd fesztiválozni vágyók, így igazi multikulturális légkörben élvezheted a rockabilly életérzést.

 

Még egy kis autókázás az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top