Életmód

A Nespresso karácsonyi ajándékötletei kávérajongóknak

Tegye még emlékezetesebbé az ünnepeket egy kis varázslattal: lepje meg szeretteit a legelegánsabb és legkényeztetőbb Nespresso ajándékokkal!
Kiegészítő kollekciók

A legigényesebb kávérajongók számára is emlékezetessé teheti az ünnepeket a Nespresso limitált kiadású kiegészítőivel. A Pixie Espresso csészék kifinomult formatervezése még a hétköznapokat is igazi ünneppé varázsolja. Igazán különleges ajándék lehet a Ritual Mug Kit Limited Edition azok számára, akik hosszan lefőzve vagy tejjel imádják inni a kávét.

A Nespresso karácsonyi ajándékötletei kávérajongóknak

A kávé és a tej együttes élvezetéhez hasznos kiegészítő az Aeroccino3, amely nemcsak tökéletes forró vagy hideg tejhabot készít a cappuccinóhoz, sőt egyszerűen tejet is melegíthetünk vele egy finom caffe latte megalkotásához. És ha már itt tartunk, miért ne vihetnénk magunkkal ezt a tökéletes kávét egy hihetetlenül praktikus, ugyanakkor gyönyörű és elegáns termoszban? Erre szolgál a rozsdamentes acélból készült Travel Mug.

Karácsonyi, limitált kiadású édességek 

Ahogyan egy gyönyörű festmény is az utolsó ecsetvonástól válik tökéletessé, úgy a Nespresso kávék élvezetére is ezek az édes falatkák teszik fel a koronát – ráadásul a karácsonyi ajándékdobozzal még exkluzívabbá varázsolhatja az élményt. A limitált ideig elérhető választékban megtalálható a tejcsokoládé sós karamelldarabkákkal, az étcsokoládé kakaóbab-forgácsokkal és a mézeskalácsra hasonlító Speculoos sütemény is.

A Nespresso karácsonyi ajándékötletei kávérajongóknak

Nespresso kávégépek

Modern technológiájának, letisztult dizájnjának és a prémium minőségű Grand Cru kávéőrlemények széles választékának köszönhetően egy Nespresso kávégép valóban a legjobb ajándék lehet. Olyan ajándék, amely még évekkel az első meglepetés után is örömöt okoz szeretteinek – nap mint nap.

A Nespresso karácsonyi ajándékötletei kávérajongóknak

További ajándékötletekért látogasson el a www.nespresso.com oldalra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top