A méltóságteljes öregedésről mesél a gyönyörű 50 éves balerina

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Wendy Whelan, a New York City Ballet leköszönő balerinája 50 évesen sem veszített semmit bájából és kecsességéből – csak egy kis bölcsességgel egészítette ki őket.
2017. 08. 11. |

Kövess minket!

f Ajánlom

 Wendy Whelan 30 éven át volt a New York City Ballet társulatának elismert tagja. 17 évesen vették fel, és 47 évesen ment nyugdíjba – ezzel rekordot döntött a társulat történetében. A most 50 éves balerina azonban még mindig gyönyörű, és nem kell félteni, nem esett kétségbe, amiért már nem ő áll a reflektorok kereszttüzében.

 Wendy csípő- és hátproblémák miatt döntött úgy, véget vet balettkarrierének, ám ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy felhagyott volna a tánccal. Tanít és ő maga is folyamatosan tanul – szerinte ez az, ami a legtöbbet adta neki a balettból, a folyamatos tanulás és önmaga megismerése. 

 Az 50 éves Wendy ugyanakkor még mindig kecses, elegáns és káprázatosan gyönyörű. Mikor pedig a méltóságteljes öregedésről kérdezték, így válaszolt: „Rugalmasnak, nyitottnak lenni, engedni a változásnak, élvezni a változást, és szeretni magad. Szerintem ezt jelenti méltóságteljesen öregedni.” Ezt pedig táncoskarrier nélkül is bárki megfogadhatja!

Harper's Bazaar

Címkék: öregedés balerina
Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus