Életmód

5 híres nő, aki rajong a fociért – Shakirától Britney-ig

Egyre több a nő a focidrukkerek között, az igazán híresek nemcsak kedvenc csapatuknak, de egyben a párjuknak is szurkolhatnak!

 

Te is szereted a focit? A fociszurkolói csapatok már régóta nem csak férfiakból állnak. Nézd meg, hogy milyen hírességek rajonganak még a fociért!

Shakira

Gerard Piqué, a Barcelona 29 éves játékosának felesége a népszerű énekesnő, Shakira. Az alacsony termetű, de annál nagyobb hanggal megáldott énekesnő nemcsak a nála 10 évvel fiatalabb és jó pár centiméterrel magasabb párját, valamint közös gyermekeiket imádja, de a fociért is rajong. A 2014-es vb himnuszát is a magáénak tudhatja, talán még emlékeztek a dal sokat mondó címére: La la la (Brazil 2014)

Victoria Beckham

Kétségkívül a világ egyik leghíresebb focistafelesége, a WAG-ek alfája és omegája, az Spice Girls exénekese, Victoria Beckham. Az akkor még Victoria Adams néven futó fűszeres lány 1999-ben ment hozzá a híres focistához, David Beckhamhez. Azóta mindketten a bulvárlapok állandó szereplői, de az extra magassarkúk és az éhezés mellett a futball is óhatatlanul Victoria életének részévé vált.

Dukai Regina

Dukai Regina Feczesin Róbert után most a nála 10 évvel fiatalabb Batik Bence, a Ferencváros játékosának párja. Az énekes, modell, tévés személyiség azonban nemcsak a focistákért, de magáért a fociért is rajong, és lelkesedéssel buzdítja a magyar csapatot Instagramján is.

Britney Spears

Talán még feldereng Britney 2002-es focireleváns Right now című dala, arról azonban kevesebben tudunk, hogy Britney azóta is imádja a focit. Fiával és volt férjével rendszeresen járnak fia futballmérkőzéseire, és az amerikai változat mellett az énekesnő az európai fociért is rajong!

Rihanna

Rihanna focival való kapcsolata talán a férfiaknál indult, de ettől függetlenül lelkesen a szurkol a meccseken is. A férfifaló barbadosi énekesnő párjai között megtaláljuk Kevin Trappot, a francia PSG kapusát, és a Real Madrid focistáját, Karim Benzemát is.

Még több foci az NLCafén: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top