Életmód

5 stílusos autós kiegészítő nőknek

Légy stílusos, és tedd a vezetést élménnyé! Formáld a kocsidat a saját stílusodra, válogass a kiegészítők közül, és ha jól választasz, nemcsak komfortossá, de élménnyé is teheted a vezetést.

Nem kell többé a fapados autóvezetők közé tartoznod, ha beszerzed ezeket a kiegészítőket. Garantáljuk, hogy ezekkel a kellékekkel nemcsak divatos, de kényelmes is lesz az utad!

5 stílusos autós kiegészítő nőknek

 

Autóskesztyű                                                                                                        

Azt leszögezhetjük, hogy az autóskesztyű szexi. Az elmúlt években az autóskesztyű autó nélkül indult hódító körútjára a divat világában, így sokféle fazonú, színű, és anyagú kesztyű közül választhatsz. Nyáron a legjobb, ha egy könnyű, jól szellőző anyagból készült, homokszínű, vagy bézs árnyalat mellett döntesz, de beszerezhetsz élénkebb, szezonális darabokat is. Nemcsak jól mutat, de extra kényelmes is benne a vezetés, próbáld ki!

Napszemüveg

A napszemüveg nemcsak trendi, de hasznos kiegészítő, főleg ha ezerrel süt a nap. De arra feltétlen figyelj, hogy olyan kialakítású napszemüveget válassz, ami jól illeszkedik a fejedre és a szemedre, és ami nem akadályozza a perifériás látásodat. Fontos, hogy tisztán láss a napszemüvegben, mert könnyen nagy bajt okozhat egy divatos, de rossz kialakítású szemüveg. Választhatsz aviátor, hippi stílusú, vagy akár szögletes napszemüveget is, idén a formáknak csak a fantáziád szab határt!

Biztonsági öv párna

A biztonsági övre csúsztatható kis párna nagyon nagy áldást jelenthet, ha olyan felsőben vezetsz, ami a bőrödet nagyobb felületen szabadon hagyja, vagy nagyobb mellmérettel áldott meg természet anyánk. A kis párnázott kiegészítő különösen nyáron tesz jó szolgálatot, így nem kell feszengened, és az övet igazgatnod, mert dörzsöl, és bevág. Érdemes több színt is beszerezned belőle, hogy ne csak mosáskor legyen váltópárnád, hanem az öltözékedhez illő is legyen talonban.

5 stílusos autós kiegészítő nőknek

 

Kormányvédő

Ha igazán komfortos vezetésre vágysz, válassz kormányvédőt, és váltogasd a színeket a hangulatodnak megfelelően. A kormányvédő azért jó, mert még nagy melegben sem csúszik a kezed, ha izzad a tenyered, és könnyebben találsz fogást a kormányon, ráadásul még jól is néz ki.

Mobiltartó

Számtalan stílusú, formájú és színű mobiltartóból választhatsz, és érdemes is beszerezned egyet, ha nem akarod állandóan a táskádban kutatva keresni a telefonod. Ez utóbbit semmiképp sem javasoljuk, mert balesetveszélyes, így már indulás előtt tedd ki a telefonod, és pattintsd bele a mobiltartóba, így ha csörög, a hívás sem veszik el és kihangosítva a vezetésre is tudsz figyelni!

 

Még egy kis autókázás az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top