Életmód

3 olasz női praktika, ami felkorbácsolja a férfiak szenvedélyét

Egy csipet rafinéria, két csipet nőiesség, egy leheletnyi erotika, és a párkapcsolatod hamarabb új erőre kap, mint gondolnád! Így csepegtet naponta boldogságot és harmóniát házasságába egy vérbeli olasz nő!

Ha fel akarod dobni a szürke hétköznapokat, és szeretnél új lendületet adni a párkapcsolatodnak, akkor kövesd azokat a módszereket, amikkel az olasz nők visznek egy kis színt és életet a szerelmi életükbe.

3 olasz női praktika, amit felkorbácsolja a férfiak szenvedélyét

 

Főzz egyszerűt és finomat!

Nem kell órákat a konyhában rostokolnod a munka után ahhoz, hogy finom és egészséges étel kerüljön az asztalra! Ha megválogatod az alapanyagokat, ha teszel egy kis kitérőt a piacra, és onnan szerzed be a friss zöldségeket és a fűszereket, az ízélményért nemcsak a párod lesz hálás, hanem a te ízlelőbimbóid is. A paradicsomszószos tészta, a padlizsánkrém vagy a cukkini hamar elkészülnek, és nagyon finomak. A fűszerezéshez használj oregánót, bazsalikomot, rozmaringot és fekete borsot, a heti menüben  pedig legalább egyszer szerepeljen hal, hogy párod libidója az egekbe szökjön, a bőröd és hajad pedig szép és egészséges legyen.

Viselj minőségi fehérneműt!

Ha a kapcsolatotok elején még minden nap szexi fehérneműt viseltél, mostanában viszont már a “jó lesz ez is” stílusú pamutbugyikkal is beéred, akkor ne csodálkozz, ha a szenvedélyek vad áradása szép lassan csendesen csordogáló búvópatakká szelídült otthon. Nem arról van szó, hogy minden nap fűzőben és combfixben kell parádéznod, de a fehérneműidre is fordíts legalább akkora figyelmet, mint a ruházatod többi részére! Egy szép, igényes fehérneműben te is máshogy fogd magad érezni, ezáltal másként is fogsz viselkedni, ráadásul a párodnak is tetszeni fog a látvány. Bármit is mondanak a férfiak, miszerint nem számít, hogy mi van rajtunk: biztos lehetsz benne, hogy a párod vizuális típus, így nagyon is sokat nyom a latba, hogy mit viselsz a ruha alatt. A bőrödről és a szépítkezésről se feledkezz meg: használj bőrradírt, hidratáló krémet, és befejezésnek válassz egy hozzád illő, finom parfümöt!

Nevess sokat!

Az olasz nők rengeteget nevetnek, ami a férfiak számára egyet jelent az életkedvvel, az életigenléssel, amit különösen vonzónak találnak egy nőben. Azon túl, hogy vonzóbb leszel, a nevetésnek számos előnyös egészségügyi hatása is van, így csak buzdítani tudunk arra, hogy minél többet kacarássz. Persze ha épp rossz passzban vagy, ez nem tűnik egyszerű feladatnak, de igyekezz mindig pozitív életszemléletű, jó kedélyű emberekkel körülvenni magad, így a hullámvölgyeken is könnyebben túljutsz majd.

 

Olvass még az olasz életstílusról!

  • 6 olasz sziget, amit imádni fogsz
  • Olasz, zöldséges, nagyon finom vacsora
  • Így változott az olasz szépségideál 100 év alatt – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top