Életmód

Kiderült, hogy több is van a rovásán az elütött bankrablónak

Előzetes letartóztatásba fogják helyezhetik, több bűncselekménnyel is gyanúsítják.

Indítványozza az ügyészség annak a 33 éves budapesti férfinak az előzetes letartóztatását, aki a gyanú szerint kirabolt egy bankot csütörtökön Kőbányán, és akit menekülés közben elütött egy autó – tájékoztatta a 24.hu-t Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője.

A férfi ellen jelenleg is több nyomozást folytatnak, garázda jellegű bűncselekmények elkövetésével gyanúsítják. A börtönből két éve szabadult, előtte hat év büntetésre ítélték emberölés kísérlete miatt. 

Bankrablás, X. kerület (fotó: police.hu)

Bankrablás, X. kerület (fotó: police.hu)

Csütörtökön mi is megírtuk, hogy a X. kerületi Kőrösi Csoma Sándor úton található bankba bement egy férfi fegyverrel, és pénzt vitt el. A kőbányai rendőrök pár percen belül a helyszínre érkeztek. A 33 éves férfit a Kőrösi Csoma Sándor útnál egy járdaszigeten érték utol, ahol a rabló a rendőrökre fegyvert fogott, majd lelépett az úttestre, ahol elütötte egy autó. Az elkövetőt a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították, fegyveres rablás miatt indult ellene büntetőeljárás.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top