Életmód

30 nap alatt -5 kiló? Így érheted el!

Hagyd a három-négy napos fogyókúrákat, és szánj az életedből 30 napot arra, hogy végre újra begombolhasd a kedvenc nadrágodat!

Készíts magadnak csodavizet!

Az ásványvízen és a természetes teákon kívül létezik egy anyagcsere-pörgető ital, ami segíteni fog a célod elérésében! Egy nagy, 2 literes kancsóba szelj le 1 kígyóuborkát, egy hüvelykujjnyi gyömbért és 2 citromlevet tegyél bele és 12 mentalevelet, majd engedd fel szénsavmentes vízzel! Hagyd állni 1 éjszakát, majd kortyolgass belőle egész nap! Ha ízlett, bátran fogyassz belőle, ugyanis ez a víz segít felpörgetni az anyagcserét, és energiával tölti fel a lemerült szervezetet.

Edd magad karcsúra!

Ha teheted, válassz megbízható forrásból származó, vegyszermentes zöldségeket, gyümölcsöket, fogyassz sovány húsokat, főzéskor pedig használj himalája sót és természetes fűszereket! Hanyagold a finomított eljárással készült ételeket, a cukros és a fehér liszttel dúsított kalóriabombákat, és légy résen: a rozsos és egyéb teljes kiőrlésűnek elkeresztelt pékáruk is bőven tartalmazhatnak fehér lisztet, a light termékek pedig sok cukrot.

Mozdulj meg!

A kanapén a tévé távirányítóját kapcsolgatva vagy a telefonodat nyomkodva maximum a hüvelykujjadat edzheted, de feneked nem lesz kerekebb, a hasad sem laposabb! Gondold végig, milyen mozgásforma áll hozzád a legközelebb: szeretsz táncolni, ugrálni, futni, vagy a nyugisabb megoldások híve vagy? Találd meg a vérmérsékletedhez legjobban illő sportot, fuss, jógázz, aerobikozz, bokszolj – tedd azt, amihez kedved van, és nem fogod azt érezni, hogy kínszenvedés nekiállni! Ha nagyon nehezen veszed rá magad a mozgásra, eleinte az is több a semminél, ha a munkából hazamenet sétálsz egy keveset!

Méregteleníts!

Akármennyire is igyekszel egészségesen étkezni, számos esetben a növényvédő szerekkel kezelt zöldségek és gyümölcsök elfogyasztásával is rengeteg méreganyag kerül a szervezetbe, amelyek aztán a bélfalaidon letelepedve ronthatják az anyagcserédet, puffadást, székrekedést okozva. Nem egy esetben a pattanások, bőrproblémák eredője is a méreganyagokkal telítődött szervezet, így ne halogasd, válassz ki egy számodra szimpatikus méregtelenítő programot, és csináld végig! Meg fogsz lepődni, hogy mi mindent raktároztál magadban!

Hidratálj!

Mindig pótold a sportolás, szaunázás során elveszített folyadékot, és a bőröd élettel telibb és feszesebb, a narancsbőr enyhébb, a fogyás pedig látványosabb lesz! A napi 2-3 liter természetes és adalékanyag-mentes folyadék azért rendkívül fontos, mert segít átmosni a szervezetedet, így könnyebben haladnak át, és ürülnek ki a toxinok, kevésbé leszel fáradékony, több energiád lesz, és a fogyás is látványosabb lesz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top