Életmód

Nem adta fel! Többéves próbálkozás után talált állást a Down-szindrómás nő

Julia Hawk egész családjával madarat lehetett volna fogatni, miután kiderült, hogy a fiatal nő tucatnyi visszautasítás után végre állást talált.

Az, hogy feladja, hogy lemondjon az álmáról, hogy saját munkája és fizetése legyen, sosem volt opció Julia számára” – mondja a fiatal nő édesanyja, majd hozzáteszi, Julia annak ellenére kitartóan kereste a neki való állást, hogy Down-szindrómája miatt sok helyről elutasították. 

Szerencsére nem törte őt le a dolog, és tovább próbálkozott.” A pillanatot, mikor kiderült, hogy a hosszas keresgélés után végre állást kapott, családja videón is megörökítette. A rövidke felvételen jól látszik, hogy Julia először szóhoz sem jut a meglepetéstől, miután újdonsült munkahelyéről értesítik, hogy december elsejével várják őt.

A Down-szindrómás fiatal később is csak keresi a szavakat, így édesanyja az, aki a fülébe súgja, mit válaszoljon beszélgetőpartnere kérdéseire. Érdemes megnézni a fiatal lány örömét, szívmelengető:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top