Életmód

Mert csak! – amikor nem hezitálsz, csak meghozol egy döntést

Ismered az érzést, amikor nem hezitálsz, nem őrlődsz éjszakákon át, pedig a döntés, a helyzet igencsak fontos számodra? Ott állsz, talán magad sem érted a bátorságodat és az elszántságodat, de egyszerűen csak tudod a választ, ismered az utat, amerre menned kell, még akkor is, ha a racionális magyarázat felfedezése időt venne igénybe, vagy talán nem is lehetséges.

Ha kérdezik, de mégis, miért? „Mert csak!”
Mert érzed a zsigereid között. Egyesek szerint ilyenkor az intuíciónk súg, mások úgy tartják, az agyunk kapcsol elképesztően sebes üzemmódba. Bárhogy is van, egyszerűen tudod a választ, az irányt.

 A szervezők, Somogyi Eszter és Tóth Szabolcs arra gondoltak, hogy a Sansz mostani beszélgetős rendezvénye keretében arról mesélnének és mesélnétek, arról hallgatnának és hallgatnátok, hogy milyen is egy ilyen döntés. Kit mikor ért utol, lepett meg a váratlan bizonyosság. Elhoznátok történeteiteket helyzetekről, ahol így vagy úgy, de jó döntés született, szinte zsigerből. Szituációkról, ahol nagy volt számotokra a tét, de valaki, valahol súgott… Tanulságokról, amik megérkeztek utóbb.

Az est forgatókönyvéről:
A Sansz-esten mindig vannak Mesélőink, akik elhozzák saját történetüket. És mindig vannak Hallagtóink, akik egy idő után, ha úgy érzik, megszólalnak… Mindig elfogadó a közeg, és igen sokszor térünk haza azzal, hogy Aha!. Ha valami, hát ez a jó benne. Hogy megértésbe segítjük, és ezáltal emeljük egymást!
Mindig van játék, és csakazértis van egy meglepi a végén.

Az est ingyenes, de aki menni szeretne, az alábbi e-mail címen jelentkezzen, és írja meg, hogy Mesélőnek vagy Hallgatónak érkezik-e. sanszestek@gmail.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top