Életmód

Gyanús egybeesés: a rovarirtók szórólapjaival együtt a csótányok is megjelentek

A miskolci panellakók közül többen gyanúsnak találják, hogy tavaly és idén is akkor jelentek meg a lépcsőházban a csótányok, amikor a rovarirtók bedobták a reklámanyagaikat.

Több panelházban lakó is arra panaszkodik Miskolcon, hogy épp akkor jelentek meg a csótányok a lépcsőházban, amikor a rovarirtók szórólapokon hirdették magukat.

Igaz, a novemberi csótányszezon miatt is gyanúsnak tűnhet az egybeesés, de a Ripostnak nyilatkozó lakók szerint a rovarirtó cégek szándékosan helyeznek el egy-két csótányt, miután bedobták a reklámanyagot.

Egy miskolci férfi azt mondta, máskor is épp szórólapozás után jelentek meg a csótányok, tavaly és idén is így volt. Volt, amikor a postaládában talált csótányt a reklám mellett, most pedig az ajtóba beszúrt cetlinél volt egy döglött csótány.

Az egyik rovarirtó cég, amelyik épp most szórólapozott a városban, visszautasította a vádakat. Azt mondták, annyi a csótány Miskolcon, hogy nem kell ilyesmire vetemedniük, de aki mégis gyanakszik, nyugodtan nézze vissza a lépcsőházi kamera felvételeit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top