Életmód

Szexuális zaklatás: vádat emeltek a Honvéd akadémiájának tanára ellen

Szerdán délelőtt közleményt adott ki a Magyar Futball Akadémia, a Budapesti Honvéd klubjának akadémiája azzal kapcsolatban, hogy egy kihelyezett óraadó tanárral szemben korábban feljelentést tettek zaklatás miatt, most pedig sor kerül a vádemelésre is.

A közleményüket az M4Sport idézi: „Az év elején az egyik Magyar Futball Akadémia tanuló jelentette az egyik tanárnak, hogy egy kihelyezett óraadó tanár a tanuló véleménye szerint nem megfelelő módon próbált közeledni hozzá. Kötelességünknek megfelelően feljelentést tettünk a rendőrségen. Információnk szerint az elmúlt napokban a tanár elleni ügyet a rendőrség vádemelésre elküldte az Ügyészségnek. Természetesen továbbra is mindent megteszünk tanulóink védelmében és figyelemmel kísérjük az eset kimenetelét. Továbbra sem kívánjuk szennylapok spekulációit kommentálni olyan folyamatokban, melyek a rendőrségre tartoznak.”

MTI Fotó: Kovács Tamás

A Bors korábban azt írta, hogy az eset még januárban pattant ki, szexuális kényszerítés és kiskorú veszélyeztetése miatt indítottak büntetőeljárást az edző ellen, aki nemcsak egy, hanem több gyereket is molesztált, és aki a lap szerint az akadémiával szerződésben álló Egressy Gábor szakgimnázium egyik alkalmazottja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top