Életmód

Saját szalont kapott a jótékonykodó utcai borbély

Egy bőkezű idegen lepte meg a jószívű borbélyt egy saját szalonnal, így már nem csak az utcán fogadhatja rászoruló vendégeit!

A philadelphiai Brennon Jones rendszeresen járja az utcákat, hogy ingyenes hajvágásokat és szakálligazításokat kínáljon a környék hajléktalanjainak. 2017 áprilisában egy Sean Johnson nevű férfi odalépett Joneshoz, és megkérdezte, mik a tervei a télre. A férfi elmondta, hogy sajnos valószínűleg kicsit szüneteltetnie kell projektjét, a Haircuts for Homelesst, hogy valamiből meg is élhessen.

Néhány hónap múlva Johnson felhívta a borbélyt, és arra kérte, találkozzon vele az ő szalonjában. Mikor Jones odaért, Johnson csak annyit mondott, ha tetszik neki, az övé lehet a szalon. A borbély hitetlenkedve ugyan, de elfogadta a mesébe illő ajánlatot, az üzletet pedig Phenomenon Perfection névre keresztelte. 

Jones most már  bevételt is tud szerezni munkájából, de természetesen továbbra sem hagy fel a jótékonykodással: minden hétfőn úgynevezett Makeover Monday napot tart, ahol ugyanúgy ingyen vágja a hajléktalanok haját és szakállát, mint korábban.

 

MyModernMet

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top