Életmód

9 hónapos kisgyerekével került utcára az átvert anyuka

Egy 9 hónapos kisbaba édesanyjával történt meg, hogy bár beszedték tőle a kétszázezer forintos kauciót, albérletet már nem kapott cserébe. Az átvert anya pénze így elúszott, újabb albérletre és újabb kaucióra most nem futja.

Az ingatlan.com-on hirdette meg a saját albérletét egy nő, aki állítólag tucatnyi családnak mutatta meg a bérleményét úgy, hogy közben be is szedte tőlük kéthavi kauciót.

Így járt többek között egy kilenc hónapos csecsemő édesanyja is, aki a kauciót, ami 210 ezer forint volt, szintén kifizette. A nőt azonban átverték, a pénze pedig elúszott, és most nem tudja, hová menjen a gyerekével, hiszen régi albérletükből költözniük kell, egy másik keresésére pedig már nincsen keret. 

Azt tanácsolták, hívjunk áldozatsegítő vonalat, de azt is hallottam, hogy adjam a gyereket gyerekotthonba, vagy menjek vele anyaotthonba. Ha én hibáztam volna, azt mondanám, rendben, de azért, mert megloptak, nem fogom beadni a gyermekem

– fogalmazott a Ripostnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top