Életmód

70 tűt találtak egy nő lábában, de nem tudja, hogy kerültek oda

Az indiai nő azt állítja, nem ő szurkálta magába a tűket.

Mintegy 70 darab fém tűt távolítottak egy 35 éves nő lábaiból egy indiai kórházban. Anusuiya Devi 2012 óta élt át elviselhetetlen fájdalmakat. A lábaiban ciszták alakultak ki, melyek időnként kifakadtak. Alig tudott járni, állni vagy ülni, az orvosok azonban sokáig nem voltak hajlandóak segíteni rajta, arra hivatkozva, hogy ő maga szurkálja a lábába a tűket. A fiatal özvegyasszony azonban ezt tagadja, és ragaszkodik ahhoz, hogy fogalma sincs, hogyan kerültek a testébe a tűk. Állítását alátámasztja a bátyja is, aki az elmúlt hét évben vele élt, és kizártnak tartja, hogy a nő ártani akart volna magának.

Az orvosok is megdöbbentek, amikor megröntgenezték a nő lábait, melyekben varrótűket, gombostűket és injekciós tűket egyaránt találtak. A teste többi részét is átvizsgálták, de a térdétől felfelé sehol máshol nem találtak benne tűket.

Sebésze elmondta: természetesen lehetetlen, hogy a tűk a nő testében fejlődtek volna ki, ezért azt tartják a legvalószínűbbnek, hogy ellentétben azzal, amit állít, mégis önkárosító. Most azt vizsgálják, hogy szenved-e valamilyen mentális betegségben.

Oddity Central

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top