Életmód

Végtelen türelmével bűvölte el a vásárlókat a pénztárosnő

Ritkán találkozik az ember olyan kedves pénztárossal, aki a napi robot közben sem feledkezik meg arról, hogy emberekkel dolgozik, és nem forgatja a szemét, ha percekig számolja előtte a fizető vásárló az aprót. Pedig az egyik amerikai Walmart hipermarketben épp egy ilyen kiváló alkalmazottba lehetett belebotlani a kasszánál.

A kasszás jó hírnevét egy Spring Bowlin nevű vásárló vitte tovább a Facebookon. Itt írta le, amit a minap az egyik hipermarketben (Walmart) látott a sorban állás közben. Az előtte levő férfi vásárló egy halom aprópénzzel akart fizetni, kiborította mindet a pénztárgép mellé, de folyton elrontotta a sok apró megszámolását. Egyre idegesebb lett, hogy a szerencsétlenkedésével tartja a sort. 

Erre a pénztárosnő fogta magát, és elkezdett a férfinek segíteni számolni. Bowlin beszámolója szerint a pénztáros nem érezte kellemetlennek a helyzetet, teljes nyugodtsággal és kedvességgel segített bajba jutott vásárlójának.

Ezt követően Bowlin megköszönte a pénztárosnak a türelmét és figyelmességét, mire a nő csak annyit mondott: „Nem kell megköszönnöd, drágám. Az a baj a világunkkal, hogy elfelejtettük, hogyan kell szeretni a másikat.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top