Életmód

Ütős fotóval válaszolt pasijának, aki előző nap dobta

A szakítás utáni időszak sosem könnyű. Vagy mégis?

Egy szakítás kezelése olykor nehéz lehet, különösen akkor, ha a kapcsolat csúnya veszekedéssel és megjegyzésekkel ér véget. Ez történt egy fiatal és csinos nővel, Mirandával is, akit volt barátja undorítónak nevezett. 

A nő nem tétlenkedett sokéig, egy nappal szakításuk után méltó bosszút állt a férfin az internet közönsége előtt. Két fotót, egy előtte és egy utána képet posztolt, amelyen exével látható, viszont a második fotón a férfi már nem látható. Miranda ugyanis levágta őt a képről, és csak ő látható rajta, ezzel a felirattal: „Miután tegnap este undorítónak neveztek, ledobtam magamról 90 kilót” – ezzel arra célozva, hogy pasijától megszabadulva máris könnyebbnek érzi magát.

Posztja nagy sikert aratott, több mint 400 000-en lájkolták, és rengeteg biztató, pozitív komment érkezett. Volt, aki szerint az az undorító, hogy Miranda ennyire jól néz ki, volt, aki azt írta, a nő exe volt az undorító, mások pedig magukat ajánlgatták a férfi helyett.

Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top