Életmód

Részegen elhagyta a jogosítványát, különös üzenettel kapta vissza

Akinek sikerült már ittas állapotban elhagynia az igazolványait, valószínűleg együtt tud érezni a brit fiatalemberrel, akinek az ereiben a vér is megfagyott, amikor elolvasta a jogsi mellé csatolt levelet.

William George Armstrongnak erős péntek estéje volt. A fiatalember picit felöntött a garatra, később pedig konstatálta, hogy bizony, a heves tivornyázás közepette valahol elhagyta a jogosítványát. Eddig teljesen hétköznapi a történet, azonban Armstrong pár nap múlva egy borítékot talált a postaládájában a Flight Centre utazási irodától.

Nem tudta mire vélni a dolgot, azonban miután feltépte a borítékot, kis híján szívrohamot kapott. A papírok tanúsága szerint azon a bizonyos pénteki estén ugyanis lefoglalt egy első osztályú utat a Maldív-szigetekre.

Egy hét Maldív-szigetek, oda-vissza első osztályon (Fotó: Twitter)

A borítékban egy részletes itiner lapult, amely szerint idén december elsejétől egy hetet fog eltölteni a fehér homokos tengerparton, ráadásul a repülőúton is az első osztályú utasoknak kijáró kényelmet fogja élvezni. A levél szerint ráadásul mindez Lord George William Armstrong nevére szólt, amiből a fiatalember arra következtetett, hogy kisujjeltartó arisztokratára itta magát pár nappal korábban.

Közel kétmillió forintért… (Fotó: Twitter)

Armstrong azonban nem ettől ájult el majdnem, hanem az összegtől, amely a levél alján szerepelt. A Flight Centre tájékoztatása szerint ugyanis ez a kis kirándulás nem kevesebb mint 5290 fontjába, vagyis több mint 1,85 millió forintjába került. Az összeg alatt kis nyilak jelezték, hogy a levél túloldalán további információk várják.

A papírt megfordítva fény derült a turpisságra: a Flight Centre egyik munkatársa, egy bizonyos Steve viccelte meg a kapatos fiatalembert. A borítékban ugyanis ott lapult az elveszett jogosítványa, a következő üzenettel:

„George,

csak vicceltünk 🙂 A jogosítványodat (mellékelve) az irodánk előtt találtuk, és úgy gondoltuk, szükséged lehet rá.

Bízunk benne, hogy a következő nyaralásod esetén azért eszedbe jutunk majd. Vigyázz magadra!

Steve”

Szerencsére kiderült, hogy csak viccről van szó (Fotó: Twitter)

Armstrong szívéről feltehetően boroshordó méretű kő esett le, a történetet pedig ezután már vidáman osztotta meg Twitter-csatornáján. Az internetezők egy emberként kezdték követelni, hogy a Flight Centre Steve nevű alkalmazottja kapjon fizetésemelést a pedagógiai szempontból is tökéletes húzásáért. Armstrong ezután fel is kereste a férfit, akivel közös fotó is készült.

Arról nem szól a fáma, hogy ezután legurítottak-e egy pár pohárral, bár azt gyanítjuk, hogy a szerencsés „áldozat” ezután egy darabig nem iszik majd, sőt, valószínűleg inkább csatlakozott a száraz november nevű kezdeményezéshez.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top