Életmód

BVLGARI GOLDEA THE ROMAN NIGHT (x)

ÉKSZER AZ ÉJSZAKÁBAN

A Bulgari büszkén mutatja be az új ciprusos-virágos pézsmás alkotást, mely teljesen új dimenziót nyit a női illatok világában. Alberto Morillas mester parfümőr újraértelmezte a ciprust – mint a parfümök egyik meghatározó szereplőjét –, s vakmerően fűszeressé varázsolta. A ciprus elmaradhatatlan összetevőivel egy modern, elegáns illatot alkotott. „A magával ragadó fekete pézsma egy igazi ékszer – magyarázza Morillas –, mézédes szederrel és elragadó fás jegyekkel keveredik, fejjegye pedig jázminnal és tubarózsával ejt rabul.”

Az örökké mozgalmas Róma éjfélkor is igéző látványt nyújt. Ez volt a Bulgari inspirációja, amikor megalkotta az éj római istennőjének illatát, a „Goldea, the Roman Night”-ot. Erőteljes, rabul ejtő illat, a Goldea-kollekció legújabb, kényeztető darabja. Az illat múzsája Bella Hadid, aki az éjszaka királynőjét testesíti meg.

Az illat tiszta örömöt sugároz, elkápráztató és féktelen. Az elragadó virágok a holdfényben tündökölve egy vibráló római éjszaka történetét mesélik el. Éjjelnyíló jázmin és tubarózsa ragyog a fejjegyben, amit az érett, édes szeder illata hangsúlyoz a szívjegyben. A remekmű alapjegyét ellenállhatatlan ciprusos karakter uralja, melyet fekete pézsma, kristálytiszta pacsuli és egy leheletnyi vetiver alkot.

EGYSZER VOLT, HOL NEM VOLT EGY RÓMAI ÉJ

Egy díszes terem unalmas koncertjén ülve egy gyönyörű Bulgari-nő a varázslatos római éjszakát kémleli. Izeg-mozog a székén, a város mámorító méltósága megbabonázva vonzza őt. Mikor mindenki a cselló szólójára figyel, ő szemével az ajtót keresi, szíve már az éjszaka felé húzza. Feláll, és kitör az unalomból, a római éj és a kaland illata mágnesként vonzza. Az épület tetejére kimászva csatlakozik barátaihoz, hogy a varázslatos római égbolt alatt átadja magát az esti kalandnak.

A Goldea, the Roman Night történetének főszereplője a topmodell, Bella Hadid. Róma az emberiség bölcsőjeként románcok és kalandok millióinak történetét őrzi, ez a Bulgari inspirációjának végtelen forrása: a Rómától elválaszthatatlan szerelem és szenvedély kel életre ebben az igéző illatban. Bella az olasz háztetőkön át eltűnik a rejtélyes éjszakában, saját kezébe veszi jövőjét, ő a római éj királynője. Féktelen életöröm és magabiztosság sugárzik a tekintetéből, mint egy római istennő, úgy testesíti meg az erős és szabad nőt. Róma üdítő szenvedélye által inspirálva az illat a spontán, őrült éjszakákat idézi, amikor mindenki titokzatos, és csak az ösztöneire hallgat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top