Életmód

„Egy szörnyű baleset tanított meg arra, hogy a szépség belülről fakad”

Celina Jade 2012-ben egy „buta” konyhai baleset miatt harmadfokú égéseket szenvedett a mellkasán és a karjain. Az amerikai színésznőnek ezután át kellett értékelnie az életét. Erről írt.

„2012-ben történt. Épp turmixot akartam csinálni meleg levesből és néhány párolt zöldségből, mikor a gép felrobbant a közvetlen közelemben” – kezdte a Today.com amerikai hírmagazinnak Celina Jade, amerikai színésznő. Hozzátette, a mellkasán és a karjain a baleset miatt harmadfokú égéseket szenvedett.

Came home with a "Best Fashion Star" Award last night! Thank you #pfw #parisfashionweek2017 #tencent

CELINA JADE Official 卢靖姍官方INS (@celinajade) által megosztott bejegyzés,

„Minden áldott nap ott voltam a kórházban. Hol kötözésre jártam, hol ecsetelésre. Az orvosaim eközben semmi jóval nem biztattak, mikor a hegekről kérdeztem őket. Sőt! Egyikük kerek-perec kijelentette, felejtsem el, hogy valaha modellkedni vagy színészkedni fogok még.”

Rettenetesen nehéz időszak volt ez számomra. Már csak azért is, mert az égési sebeim rádöbbentettek, szinte teljes egészében a külsőmmel, a szépségemmel azonosítottam saját magam. Ma már szeretem a sebeimet, mert megtanítottak egy fontos dologra: az egészség a legfontosabb, ebből fakad a boldogság és a szépség is, és még megannyi csodálatos dolog ebben a világban.

 

Celina elárulja, miután megégett, sokáig rettegett. „Még a menedzseremnek is féltem elmondani, mi történt velem, mert attól tartottam, hogy faképnél hagy. Aztán rájöttem, hogy nem attól vagyok jó színész, hogy hogy nézek ki. Sőt! Az olyan kis tökéletlenségek, mint az égési sebeim egyedibbé, és megismételhetetlenné tesznek. A sebeim tesznek igazán széppé és érdekessé.

A színésznő legfőbb példaképének Turia Pitt ausztrál futónőt tekinti, aki azután szenvedett súlyos, harmadfokú égési sérüléseket a teste nagy részén, hogy egy maratonfutás közben csapdába ejtette egy gyorsan terjedő bozóttűz. „Ő a legbátrabb nő, akit ismerek. Miután megégett a teste, nem bújt el, hanem kiállt az emberek elé. Címlapokon szerepelt, és elmondta a történetét, hogy inspirálja nőket. Ez egészen lenyűgöző.”

#instyle magazine cover! @instylemagazine high on nature's beauty! Was so cool to shoot in nature! 🙂 #celinajade #wolfwarrior2 #instylechina #covergirl

CELINA JADE Official 卢靖姍官方INS (@celinajade) által megosztott bejegyzés,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top