Életmód

Beszóltak az anyukának, amiért bevásárlás közben edzett – így vágott vissza

„Ha aznap láttalak volna, tuti, hogy kiszaladok a boltból azzal, hogy van benn egy őrült” – írta az egyik hozzászóló. A karakán anyuka nem hagyta szó nélkül a kritikát.

Azután, hogy néhány hónapos kislánya mellett szinte egy perc szabadideje se jut magára, Sia Cooper úgy döntött, kihasználja azt a néhány nyugodt percet, amit a bevásárlás nyer neki, és edz egy kicsit. A személyi edzőként dolgozó Sia a rögtönzött edzésbe nemcsak a bevásárlókocsit és kislányát, de férjét is bevonta, aki első szóra videót készített feleségéről. Íme:

Miután megosztotta a videót saját Instagram-oldalán, Sia 630 ezer követőjétől temérdek pozitív visszajelzést kapott. Ám sajnos nem mindenki gondolta úgy, hogy Sia rögtönzött edzése követendő példa lenne. A kommentszekcióban megjelent ugyanis néhány kritikus, akik többek között azt kifogásolták, hogy az anyuka nyilvános helyen edzett.

„Ha megláttalak volna a boltban edzeni, én tuti kiszaladok az ijedtségtől” – írta egyikük.

„Nem igaz, hogy erre otthon nem lett volna időd” – írta egy másik hozzászóló.

Sit szerencsére nem viselték meg a kritikák, sőt! „Csak nagyon kevés ember van, akitől elfogadom a kritikát. A többség nem tud olyasmit mondani, amivel megbántana” – írta, majd hozzátette, miközben a negatív hozzászólásokat olvasta, már eszébe is jutott, legközelebb mivel vághatna vissza nekik: egy másik videóval.

A személyi edző ezt az edzővideót is a bevásárlóközpontban készítette, azzal a különbséggel, hogy ebben a kisfilmben nemcsak kislányával, de hároméves kisfiával is együtt edz. „A két videóm a legjobb példa arra, hogy ha igazán akarsz, bárhol és bármikor tudsz edzeni” – mondja a kétgyerekes nő, majd hozzátette, nem azt várja az anyukáktól, hogy most rohanják meg a szupermarketeket, és kezdjenek guggolásokba a sorok között, de ha épp sorban állnak, miért ne üthetnék el az időt olyasvalamivel, ami még jót is tesz nekik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top