Életmód

7 újabb nő tálalt ki, hogyan zaklatta őket szexuálisan Marton László

Újabb nők meséltek arról, hogyan zaklatta őket Marton László. A színházi rendező évtizedek óta molesztálhatott szexuálisan pályakezdő fiatal lányokat.

Névtelenül mesélte el a 444-nek hét nő, hogy fiatal korukban hogyan zaklatta őket szexuálisan Marton László színházi rendező. A Vígszínház lemondott rendezője általában ugyanazokkal a módszerekkel környékezte meg a 18–23 éves lányokat.

Többségük olyan helyzetben volt, hogy Marton tudott ígérni nekik valamit, vagy kifejezetten az ő jóindulatától függött a karrierjük. De többeket befolyásolt a tekintélyes művész és a Vígszínház mint intézmény iránt érzett tisztelet is.

Az első és az utolsó eset között majdnem 50 év telt el, mégis sok bennük a hasonló motívum: a hatalmi helyzetben lévő rendező a tapasztalatlan, de lelkes lányokat meginvitálja a próbáira, ahol a nézőtéren melléjük telepszik, és fogdossa őket; beülteti őket a kocsijába, amivel elmennek egy elhagyatott helyre; a nemi szervre szorított kéz és fej; vagy csak elhívja őket fagyizni.

A premier estéjén maga mellé ültetett a lépcsőre, megfogta a kezem. Na, gondoltam, kezdődik a romantika! De nem, amikor lement a fény, a kezemet ráhelyezte a nemi szervére, szorította rá.

Ketten ültünk ott, és egyszer csak azt vettem észre, hogy odahúzza a fejemet a nemi szervéhez, és erővel ott tartja. Orális szexről beszélhetünk, igen.

Elvitt egy gellérthegyi parkolóba. Odanyomta a fejemet a nemi szervéhez, én zavaromban egy darabig ott tartottam, aztán elvettem. Valaki közben odakiabált, hogy »na mi van, te, már megint itt vagy«, úgyhogy kezdtem sejteni, hogy Marton gyakran járhat ide.

Sárosdi Lillán kívül mindenki névtelenül nyilatkozott, de ha bíróságra kerül az ügy, többen tanúskodnának.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top