Életmód

Minden nőnek üzenjük: Merj élni!

Elmondjuk, hogyan lehet beleszeretni egy mosópormárkába.

A házimunka oltárán azóta áldoznak a nők, amióta világ a világ. Míg vannak, akik önként és dalolva hajtják igába a fejüket, és időt, energiát nem kímélve tesznek meg mindent a csodásan tiszta ruhákért, addig másoknál a kényszer a nagy úr, ezért akaratlanul dobálják bele a gépbe a szennyest. Ám van valami, ami ezt a két egymásnak egészen ellentmondó hozzáállást egyesíti: mégpedig az, hogy ha a követőik a megfelelő mosóport használják, bizony megkapják azt, amire vágynak: a valóban tiszta ruhákat.

A rohanó 21. század kéretlen hozadéka, hogy az embereknek sem idejük, sem energiájuk nincsen magukra, arról nem is beszélve, hogy a társas tevékenységekre, amelyek valódi értéket jelentenek, egyáltalán nem jut idő. Vagy ha mégis, hát „felárral”: vagy jelentős pénzkiadással jár a folyamat, vagy valamilyen áldozatot kíván meg. Csak gondolj bele: fetrengenél a sáros fűben gyerekeddel önfeledten? Nem. Na és azon gondolkodtál már, hogy miért nem? Eláruljuk. Nemcsak az tart vissza, hogy sok felesleges szabályt neveltek beléd, hanem az is, hogy tudod, hogy bizony mennyi nyűggel jár majd a rajtatok lévő ruhák tisztává varázsolása. Vagyis járna akkor, ha nem a lehető legjobb mosóport választanád. Mert ha a Persil mellett teszed le a voksod, ígérjük, hogy nemcsak a ruháid tisztítása lesz gyerekjáték, hanem a kedvenc időtöltésed is.

Komolyra fordítva a szót: azt szeretnénk, ha megengednéd magadnak, amire valóban szükséged van. Ez pedig a szabadság. A Persil azzal tud hozzájárulni ehhez, ha garantálja, hogy önfeledt lehetsz, és nem kell azon aggódnod, hogy ki tudod-e mosni a ruháidból a makacs foltokat. Azt szeretnénk, hogy minden egyes napon nyiss új fejezetet az életedben, és ne tartson vissza semmi az önfeledt feltöltődéstől: ha a gyerekeddel egymást festitek ki, leld abban az örömet. Ha a kutyád a legjobb barátod, és imádod a közös játékot, soha többé ne aggódj a sáros ruháid miatt. A vörösbor kis mértékben nemcsak egészséges, hanem csodás nedű, ha a kedveseddel egy meghitt vacsorát terveztek. Engedd meg magadnak, hogy megengedhessük neked a szabadságot. Merj élni, szeress bele a szabadságba, szeress bele a Persilbe!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top