Életmód

Megmutatta két év fitnesz eredményét az egykor 100 kilós lány

Két év kitartó sportolással nemcsak több mint harminc kilótól sikerült megszabadulnia a fiatal lánynak, de teljesen át is formálta testét.

101 kilós testsúllyal Esbeidy Barrera boldogtalan, önbizalomhiánnyal küszködő kamasz volt. Nem akarta durva diétákkal sanyargatni magát, ezért csak egy megoldás maradt számára: kőkemény sportolásba kezdett nagyjából két évvel ezelőtt. A 19 éves lány azóta is minden nap hajnali ötkor kel, hogy suli előtt még el tudjon nézni az edzőterembe, a rendszeres sportolás pedig elképesztő módon átalakította testét.

Esbeidy nemcsak körülbelül 35 kilót fogyott az elmúlt két évben, de teljesen átalakult teste: a hurkák helyére kemény izmok kerültek, a hengertestből szálkás, erős alkat lett. A lány azt mondja, korábban még sosem érezte magát ennyire jól a bőrében, és a mozgástól húzódozók megnyugtatására azt is lelkesen újságolta, hogy a konditerem mára „második otthonává” vált. Reméli, története sokakat inspirál majd, hogy rászánják magukat a régóta várt nagy fogyásra

 

BoredPanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top