Életmód

Tóba ugrott a vőlegény, hogy megmentse egy kisgyerek életét

Igazi hőstettet hajtott végre esküvői fotózásán a vőlegény. Joggal lehet rá büszke az arája.

A kanadai Clayton és Brittany Cookról épp esküvői fotók készültek az Ontario-tó partján, amikor a vőlegény észrevette, hogy egy kisgyerek a vízbe esett, és fuldoklik. A férfi talpig öltönyben, azonnal utána vetette magát, és kimentette a kisfiút a tóból. A gyors beavatkozásnak köszönhetően gyereknek nem esett komolyabb baja. Az életmentésről a fotós felvételeket készített, és Facebook-oldalán közzé is tette.

„Percek óta követtek minket ezek a gyerekek, és fél szemmel figyeltem őket, mivel nagyon közel voltak a vízhez. Amikor Brittanyről készültek a szóló képek, észrevettem, hogy már csak ketten állnak a parton. Láttam, hogy a kisfiú a vízben küzd a felszínen maradásért. Ekkor ugrottam be” – mesélte a hős vőlegény.

Brittany először azt hitte, Clayton csupán viccből vetette magát a tóba, pár pillanat múlva azonban számára is egyértelművé vált, hogy életet ment. Az ara elmondta, hogy a gyors gondolkodás és az önzetlenség is azok között a tulajdonságok között vannak, amelyek miatt beleszeretett a párjába.

BBC

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top