Életmód

Ilyen edzésről álmodik a legtöbb nő

Hányszor gondolkodtál már el azon, hogy azok a nők, akik kortalannak látszanak, vajon hogyan csinálják? Tényleg megtalálták az örök fiatalság titkát, vagy esetleg csodaszérumhoz jutottak? Nem véletlen, hogy ilyen megoldásokban gondolkodsz, ugyanis legtöbben azt szeretnénk, ha jobb esetben az ölünkbe pottyanna, rosszabb esetben megvásárolhatnánk azt a varázsszert, amely azonnal csinossá, fiatallá és boldoggá transzformál.

Legalább egyszer az életben minden nő szeretne fogyni. De mi mástól várhatnánk megoldást első körben, mint azoktól a csodaszerektől, amelyek befektetett munka nélkül ígérnek fogyást? Ám általában már az első próbálkozások során kiderül, hogy bizony nincs olyan csoda, amely egy szempillantás alatt a legjobb nőt csinálja belőlünk.

Viszont van módszer, amely valóban képes rá: mégpedig egy olyan életmódváltást szorgalmazó, a mozgásra épülő edzésforma, amelyet bárki bármikor elkezdhet. Sőt, még egy jó hírünk van: a kétszeres hatékonyság miatt rövidebb idő alatt tudod a kalóriákat elégetni. Most megtaláltad, amit eddig kerestél, de nélküled nem fog sikerülni az átalakítás – elmondjuk, miért.

Curves-tagnak lenni jó. A sajátos programot kínáló edzés nemcsak a testeddel, hanem a lelkeddel is törődik. A megálmodói ráadásul teljesen tisztában vannak azzal, hogy ebben a rohanó világban az idő az egyik legnagyobb kincs, ezért úgy alakították a rendszert, hogy az mindenkit kiszolgáljon: akkor mégy, amikor akarsz, nem lehet elkésni. A köredzésbe akkor és ott kapcsolódsz be, amikor és ahol tudsz. Jöhetsz a legócskább melegítőnacidban, a nevenincs márkás cipőben, itt nincs divatbemutató. A férfiaknak tilos a belépés – igen, jól olvastad, mint vendég csak nők járnak oda.

Nem baj, ha rezeg a pocakod, vagy ha lassan mozogsz két pozícióváltás között. Az sem gond, ha nincs jó kedved, majd ott megjön. A Curves-programban nem kell gondolkodnod, hogy mit csinálj, csak állj be a körbe, tedd, amit mondanak, mozogj a zenére, adj bele mindent, nyomd le a gépeket, add ki az egész napi stresszt! A Curves csapatában nem kell megfelelni, sem versenyezni, nincs határidő, nincs változás, ugyanazok a gépek, az edzők, a zenék. Mi megmondtuk! Ugye, hogy pont erre vágytál?

Azok, akik a program részesei, jól tudják, hogy büszke leszel magadra, amikor kilépsz a kapun. Tudják, hogy jó, hogy az edzés része az életednek, és nem hagysz ki egyet sem, mert úgy kell a mozgás, mint a reggeli kávé vagy az esti sorozat. Tudják, hogy jó, hogy centiben, kilóban, formálódó, bontakozó izmokban mérheted az eredményt. Hogy bátrabban öltözöl, mozogsz hamarosan, és hogy jobb nőnek érzed magad rövid idő után. Arról nem is beszélve, mekkora öröm hasonló gondolkodású nőkkel edzeni. Olyan a Curves edzőterme, mint egy igazai csajklub: ott önmagad lehetsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top