Életmód

22 év után találtak egymásra a budapesti nővérek

Georgina és Szandra egymástól távol nőttek fel. 22 év után, a Facebook segítségével találtak egymásra.

Georgina és Szandra Budapesten születtek, de születésük után nem sokkal elválasztották őket egymástól. Szüleik nem maradtak együtt, apjuk alkoholista volt. Az anya Georginát a Borsod megyei Vattán élő nagyszülőkre bízta, majd a nagyszülők halála után nagynénje nevelte a lányt. Szandra csecsemőotthonba került, örökbe fogadták, Borsod megyében nőtt fel.

Georgina most Budapesten él, néhány éve már kereste négy évvel fiatalabb húgát. A Facebook segítségével most megtalálta, hamarosan személyesen is találkozni fognak.

Georgina és Szandra (fotó: Facebook / Szabolcsi Hír)

A hírről a Szabolcsi Hír számolt be. A cikk utolsó bekezdését irodalmi értéke miatt teljes egészében idemásoljuk: 

„Lélekemelő történet ez arról, hogy a kötődések fölött gyenge úr a távolság, ahogy a naptár lapjai is – se kilométerek, se a sűrű idő végül nem állhatott Georgina útjába, hiszen tudta, hogy Szandra valahol van, és hozzá tartozik. Lélekszaggató történet ez ugyanakkor egy emberpár hideg meghasonlásáról, akik valaha – bizonyára – szerették egymás, vártak két gyermeket, de egyiket sem vállalták. Az édesapát már felmenti az ég, az édesanya azonban itt van valahol. Talán látja ezt a fotót, és magában elmondja az elmondhatatlant.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top