Életmód

A porszívó, amivel öröm a házimunka

Régóta szerettem volna egy jó minőségű, sokoldalú porszívót kipróbálni, ugyanis a békebeli porszívómmal már-már katasztrófába fulladt a takarítás... Aztán megismerkedtem a Sencor Eighty Five készülékével, és valami egészen más megvilágításba került a takarítás.

Egy kis retró

Kicsit szégyenlem, de amit eddig használtam porszívót úgy háromszor idősebb volt nálam, ami nem lett volna gond, ha rendeltetésszerűen működik, de nem tette…..Amikor bekapcsoltam egy óriási porfelhő csapott az arcomba, amitől már az életkedvem is elment, nemhogy porszívózzak, emellett nem volt egy könnyű darab, a hangja a rettenetes kategóriát súrolta, olyannyira, hogy a lakásban tartott kutyám menekült előle ahova csak lehetett, már akkor, amikor meglátta. Mindennek tetejében egyáltalán nem volt meg az a tisztaságérzetem, amit egy alapos porszívózás után éreznem kellett volna. Eljött az idő, hogy ennek véget vessek!

Amikor megérkezik a Kánaán

A régi porszívómmal mindig tologattam a takarítást, tudtam óriási macera, négyszer leizzadtam, mire látható nyoma volt a takarításnak, majd újabb egy órámban telt, hogy a kutyámat kikönyörögjem a lakás valamelyik szegletéből…

A Sencor Eighty Five porszívójától már akkor könnybe lábadt a szemem, amikor megláttam. Örültem a rengeteg kefének, fejnek, az 1600 W teljesítménynek, a Clean Air HEPA H13 szűrő pedig a tejszínhabon volt a cseresznye, hiszen allergiás vagyok, így rendkívül fontos, hogy jó levegő legyen a lakásban. Éreztem, megérkeztem a mennyországba. 

Amikor minden gond egy csapásra megszűnik

Szóval a porszívózás körüli hercehurca a Sencor Eighty Five megérkezésével egy csapásra megszűnt. Bármilyen felületet tökéletesen megtudtam vele tisztítani, legyen az padló vagy egy hosszabb szálú szőnyeg. Rengeteg tartozéka van: résszívó fej, kefés szívófej, padlószívó fej, turbókefe, mini turbókefe, szívófej kemény padlókhoz, hosszú hajlékony résszívó fejek tömkelegéből válogathattam a takarításhoz. A szívóteljesítményt és a zajszintet is szabályozhatjuk, eco funkció is található a készüléken, amitől rendkívül csendes. Ennek köszönhetően Hugó sem repült egészen a plafonig az ijedtségtől, sőt, még barátkozott is vele: 

A rengeteg szívófejnek, a nagy teljesítménynek, a XXL hosszúságú fém teleszkópos csőnek köszönhetőnek a porszívózás nálam új értelmet nyert, egy igazán tiszta, pormentes otthonnak örülhetek  minden egyes porszívózás alkalmával.

Bővebb információt a készülékről a Sencor oldalán találsz. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top