Életmód

Táskát talált a hajléktalan, két napig kereste a tulajdonosát, hogy visszadja

A fiatal lánynak visszatért a hite az emberiségben.

Daisy Owen bulizás közben veszítette el a táskáját az angliai Boltonban. A táskát, melyben benne volt a 20 éves lány iPhone-ja, a lakáskulcsai, a jogosítványa és 10 font, a hajléktalan Paul Calderbank találta meg egy söröző előtt. A férfi eltökélte, hogy visszaaadja a táskát a tulajdonosának.

Paul két napon keresztül kereste a Daisyt, az utcán szólított le embereket, hogy megkérdezze, nem ismerik-e véletlenül. Köztük volt Daisy egyik barátja is, aki ezután a Facebookon üzent a lánynak, aki ekkor visszament a környékre, ahol elhagyta a táskáját, és megtalálta a hajléktalan férfit. 

„Visszatért a hitem az emberiségben. Ez csodálatos. Kint volt az utcán, és éhes volt, de még a 10 fontom is hiánytalanul benne volt a táskámban” – mondta a lány.

Hálából Daisy online adománygyűjtést indított a hajléktalan férfi javára, melyen máris 500 font gyűlt össze. A cél, hogy ki tudjanak fizetni Paul számára valamilyen szállást.

Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top