Életmód

Leugrott egy fiatal nő a negyedikről

A harminc év körüli Anett valószínűleg azonnal szörnyethalt, miután kiugrott negyedik emeleti lakásából Mosonmagyaróváron.

Egy mécses és mésszel leszórt vértócsa jelzi a szörnyű tragédia színhelyét a mosonmagyaróvári Móra Ferenc lakótelep egyik négyemeletes háza tövében. Egy fiatal nő a negyedikről ugrott ki, és azonnal szörnyethalt – számolt be a Bors.

A borzalmas jelenet éppen a játszótérrel szemközt, fényes nappal játszódott le. Szerencsére a rossz idő miatt gyerekek nem voltak a játszótéren.

A házban lakó egyik asszony azt mondta a lapnak, hogy hatalmas puffanást hallottak, kinéztek, meglátták a lányt, és hiába hívtak hozzá mentőt, már nem lehetett segíteni rajta. Egy másik szemtanú szerint az ugrás után azonnal lerohant a negyedikről Anett édesanyja, és hangosan zokogott.

A harminc év körüli Anett egy pénzintézetnél dolgozott, édesanyjával és testvérével éltek egy lakásban. Nem tudni, miért lett öngyilkos.

Ha úgy érzed, hogy te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd a 116-123-as, ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy mihamarabb keresd fel a Öngyilkosságmegelőzés.hu-t!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top