Életmód

Luxusautós szatír zaklatja a nőket a Szigetközben

A Porsche Cayenne-nel közlekedő férfi bejárta a környező településeket, több babakocsis anyuka mellett kislányokat is zaklatott, és iskolák mellett is maszturbált már.

Luxusautóval közlekedő szatír tartja rettegésben a Szigetköz településein élő nőket és gyerekeket. A rendszerint egy szlovák rendszámú Porsche Cayenne-nel kocsikázó férfi legtöbbször leszólítja a gyanútlanul járókelőket, de az iskolák környékén is maszturbált már.

A Borsnak egy Klaudia nevű nő azt mesélte, hogy Győrladaméron sétált babakocsival az óvodához, amikor megállt mellett az autó. A sofőr úgy tett, mintha útbaigazítást kérne, de amikor az ablakhoz hajolt a nő, észrevette, hogy a férfi maszturbál a kocsiban.

Úgy tűnik, Klaudia története nem egyedüli, a beszámolók szerint a szatír végigjárta a környéket: látták már Dunaszegen, Nagybajcson, Győrújfalun és Mosonmagyaróváron is. Előfordult, hogy egy másik babakocsis anyukát környékezett meg, de három kislány is az áldozata volt.

A rendőrség a napokban kapott bejelentést a szatírról, jelenleg adatgyűjtés és nyomozás folyik az ügyben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top